Followers

Thursday, March 17, 2011

♥ I'm counting da days....♥

Menghitung hari tunggu esok mama akan hantar surat resign kat boss mama
tak dapek nak bayangkan ape reaksi boss mama tu nanti...
makin gementar plak nak tunggu esok

Ok nak mintak pendapat kengkawan la, mana2 yang pernah hantar surat resign
Boss mama cuti 4 hari ke SABAH for School Holiday
so esok pagi baru masuk keje semua
biler MASA yang sesuai untuk mama hantar surat RESIGN?

Pagi
Tengahari
Petang?



p/s rasa2nya surat resign mama tu leh spoil mood tak?
p/s adei...mood nak BW pu jadik spoil sebab surat RESIGN ni

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

23 comments:

Nana said...

hehehe
kita dulu
kasi surat
time dia tgh good mood
klw tgh panas2
stress
nanti dia mcm lagi ketat je muke hehee

hadina said...

jgn kasi pagi sgt..bg boss ok dulu...maklum lah baru masuk opis kan..petang baru kasi...nnt kan terkejut lak dia.. :)

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

blom penah anta surat design.. huhu.. kite keje gomen

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagi surat lepas dia bagi souvenier..hehehe, baru abes cuti katakan.mesti dia nak share dia punya joy dulu :p

haslina said...

betul kata eliss tu. bg dia citer seronok2 dulu.
anyway gud luck ye.

MrS. F!zA said...

tk dpt nk bygkan kalo bos terima surat tu..agknya ada mcm dlm drama melayu tak..hihi

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hemm..jgn kasi awal pg sgt anje...mood ceria bercuti dia yg sebelum ni jd hilang tetiba lak utk hari 2...kasi tghari sikit..petang sgt xok gak sbb time 2 dia dh start stress ngn keje...2 pndgan sy la..sbb sblm ni pn sy bukak surat tawaran keje depan bos...hehe..bos lak supprt kita keje best kn..huhuh

syawalsimpsons said...

apa kata try la bagi pagi...tp jgn pagi sgt kan...bg dier tenang sikit pepagi ...lg pun pagi2 ni kiter slaloonyer fresh...takut la tghari n petang, otak dah tepu..kang lain lak jd nyer

Nad @ MamaZakwan said...

bg ptg2 sket la..
kasik pg2 cam takbest pulak
dah la org tu baru start keje lepas lama bercuti...

emma said...

dr experience emma la kan, budak2 office emma nie bg waktu pagie... sbb waktu pg dia tgh fresh.. leh gitu?? tp tgk mood boss dl, jgn la dia tgh bad mood kite bg resign letter, nnti kite plak kene sembur.. haru la maknenyer tue.. hehehehe

Fieza79 said...

oo nk resign ye...dh nekad ye..ketinggalan citer ni...dh lm tk bw kwn2...

AshAnas said...

bg petang la anje... org br pas cuti, jgn ganggu mood die pagi2, hehe...

mummy_ayu said...

kasi petang2 sikit Anje, kalu asi pag2..lama lak nak dgr mcm2 pesanan dan komen dia...

MamaYatie said...

experience lepas2 saya bg waktu ptg..dekat2 nak balik..hehee..so, dua-dua pihak ada tempoh bertenang utk berpikir sekejap..

Huda said...

based on huda nye experienced, dulu la kan, huda bg time tu dalam kul 9-10 time tgh minum pg..tp make sure la mood boss ok, doa2 la mood dia ok :) then b4 serah surat, explain citela terang2 apa sebab nak resign. selalunya boss ni dia jarang nak kata tidak kalau pekerja dia cakap benda yg betul :) jgn belit2 sudah kang dia marah lak,

nieda said...

bagi lepas lunch..

mamalieyna said...

petang..dekat2 nak blah, ups dekat2 nak balik..hee...takyah long stori..ngee..pendapat jer.. huih berdebar gak..sbb bilik bos depan kak eina jer kan..ngeh3x..

good luck~

Iela Fazielah said...

bg petg ms nak blk.. hubby ila selalu buat mcm ni..ila xpernah berhenti keje pun..hehe

UmiDAnisH said...

Saya sangat selambe, bg pepagi lepas bfast,huhuhu.. tp alhamdulillah bos tak terkata apa2.. walapun sebenarnya dia sangat2 banyak mulut n kerek.. ngeh3

kayyana said...

erk.. berdebar2 plak rasanyer

EiJa ZaQuaN said...

eija x pernah lagi hntar surat resign..

nmpk nye ari ni la arinye ye..
moga segalanya berjalan dgn lancar ye..

Ina Hashim said...

bagi akak, PAGI paling baik sebab mood tengah fresh..kalo petang mesti dah letih kan

mama rifQy said...

da berjayaaa daaaaa kan??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.