Followers

Monday, March 21, 2011

♥ Ke KLIA - Tok Long Pi UMRAH ♥

Moring semua, malas la nak update blog hati jadik gundah gulana + mood ke laut
weekend penuh dengan aktiviti yang best...
Ari Ahad semalam kami ke KLIA untuk hantar Tok Long Balqis pi UMRAH....
planning last minit punyer ni, papa tak ikut pun...mama + opah balqis ikut Tok Su balqis...
jom layan anak dara ni dengan menan barunya...BABY BOTAK...


sonot betul balqis dapat pi sini,







kali ni mau plak balqis ikat rambut, kalo tak semedangnya tak mau


tok long & opah long balqis baju biru tu


kami semua doakan semoga selamat sampai & selamat pulang ke tanahair...doakan yang terbaik untuk kami sekuarga k...amin...


semangat anak dara ni usung begnya, konon2 nak pi berlepas jugak tapi akhirnya kecundang...
banyak lagik journey after KLIA ni...
kalo mood dah mari baru update, kalo dah sampai tengah laut tak de le gamaknya nak update k..

Sekian,
Happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Iela Fazielah said...

MIL ila pun gi umrah last 2 weeks..tp ila xantar pun ke KLIA sbb anak dia malas.... just jumpa kat rmh je... lama xgi KLIA... balqis makin kiut dah besar ni

LYAfrina said...

comelnyer dia.. serba pink!!
oitt..pic last cam pramugari dah

mummy_ayu said...

sekarang musim umrah kan..
family mentua Ayu semua dah selamat sampai dah...
apa pun semoga semuanya selamat..amin
beria anak dara tomei tu..serba pink..baby & beg pun pink...comel jer..

Nana said...

semoga selamat pegi & balik
kakak kita
esok bertolak
g wat umrah juga

mama tisya said...

mn pegi rambut anak patung tu..ehhee..musim org p umrah kn

MrS. F!zA said...

siap bawak beg tu! dh mcm rupa org nak naik flite..ekeke

ADEEYA said...

Hehe siap letak anak patung dalam beg :D hihihi ;)

Mama Zharfan said...

bestnya dpt pegi umrah :) moga selamat segalanya

comel balqis posing2 heheh

mamalieyna said...

aiyaak takutnya tgk patung botak balqis tu..berani lak balqis ek..hee..~

comel je bwk beg gitu..hehe..frust tak dpt ikut yeh..hehe..

kayyana said...

tak pernah nampak lagi balqis posing dengan anak patung.. hehehe.. sekarang musim org p umrah kan.. semoga selamat semuanya...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.