Followers

Monday, March 14, 2011

♥ Kerana Mamanya OBSES Shoot2 Anak Menjadi Mangsa ♥

Jummat minggu lepas mama cuti, ada sebab tertentu k tapi tak nak story kat sini la
agak PNC sikit...planning yang pertama kami nak pi terminate
CELCOM Broadband kami pi kat PJ States..
selamat dah terminate, dah plak tu tak sabo2 masuk Unifi then terminate
Celcom tak kena pada tarikhnya, papa dah bayar bil tenet Celcom 18hb - 18hb
tapi lom sampai 18hb dah terminate, so Celcom akan prorate bil tu 
then refund semula by cheque, ha...ha....diorang siap tanya
nape tak nak pakai ye?adei line sangat tenat nak upload gambo pun berjam2
nak bukak you tube pun lembab, tapi sejak pakai Unifi
semua tu tak menjadi masalah, tiada tunggu masa yang lama untuk upload gambo
untuk main games, & tiada Buff untuk You tube(dah macam iklan Unifi kat tv tu plak) 
Unifi AWESOME....


Pic ni di snap2 kat Celcom centre, mana je pegi kalo tak snap2 memang tak sah k
papa layankan aje la gelagat mama + balqis ni...
mama memang suka shoot2 & snap2...jom layan lagik



Now dah besaq senang sikit nak shoot sebab balqis dah boley beri kerjasama...
cam paham je mamanya suka snap2


kanak2 memang tak leh nak di pisahkan dari Playground asal nampak je mesti mau main punyer






aksi cekak pinggang












after terminate Broadband kami ke EMPIRE Shopping Mall
tak pernah pi b4 this lalu je, so nak merasa gak ape yang ada kat situ
so after lunch kami pi sana ditinggalkan oleh papa
oleh kerana papa nak pi Solat Jumaat
so line clear k untuk jalan2


balqis yang sangat2 OBSES dengan CAT...memang sayangkan cat
selalu cakap "mama, aqish sayang.....cat'


aksi ni yang tak leh blah rosak gambo suka wat muncung gitu


betul2 sayangkan cat tu, sampai peluk2 ekor cat tu



nampak tak broucher kat tangan balqis tu?sebenarnya niat ke dua nak pi EMPIRE ni
sebab mama nak survey kelas Art & balley untuk balqis
boss mama cakap ada satu kelas Art & balley kat situ
sebab mama + papa perhatikan balqis ni more tu art
dia suka mewarna & sukakan sesuatu yang melibatkan kreativiti
ie cantum2kan puzzle, mewarna, melukis
so papa soh survey kelas art untuk balqis, yang kelas balley tu mama saje2 gatal suvey
sebab suka la tengok budak2 menari balley...harus pujuk papa k..
semua planning untuk tahun depan, mau pengsan balqis mama hantar class sana sini...
ape pun setiap ibu bapa mahukan yang terbaik untuk anak2 right...
P/s Jawapan untuk "Dalam hati Ada taman" yang mama post kat wall FB mama bagi hint
"sama dengan Dilema Papa"
@
"rezeki awal tahun Farra"
Tet......

Sekian,
happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

17 comments:

mama rifQy said...

rajin balqis pose!!kasut balqis sporti sungguhh!!

mama tisya said...

sakan anak dara ni posing..tisya pn ada tgk gmbr balqis pki bj ni kt entry b4 ni..die ckp bj sama die..kn tisya ada bj lebih kurang sama corak camgini

Jiji-Fify said...

hamboiiii bukan main lagi!! siap baju flowery2 gitu!! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi anak dara nie posing...comel jer..
HB kat sini..

Nureen said...

mau gak balqis pakai dress.. elly sejak dia pandai ni susah tol nk bg pakai dress nak pakai sluaq jeans ja..

atty's said...

dah makin teror balqish posing.

ZanaNordin said...

sokong 100% lerrrr

nak2 kalau dpt mak yang jadi blogger tegar kan..setiap hari rasanya nak upload gambar anak2 jer kerjanya..

balqish mmg pandai posing

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandai sungguh posing maut gitu :)

Nana said...

aqis mmg ratu posing
layak sgt jadik model ni

bonda dadif aka akish said...

balqis mmg superb bab berposing..

auntie pon kalah ok...

harus blaja ngan balqis nih..

=)

~Siti Hajar~ said...

tu lah dah nmpk makin teror balqis posing, btl la anje, makin besar makin dh blh dengar arahan..

Mama Zharfan said...

memang as talented as usual ;)
bagus tau balqis boleh attend mcm2 kelas :)

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

pandai posing betul....posing dan terus posing...

BIONIC WOMEN said...

kita pun tengah survey kelas ballet n dancing utk Dhiya. Dhiya minat dancing..

Pandainya berposing...

kayyana said...

wah.. pandai sungguh anak dara ni posing yer...

Miza Yusof said...

balqis berbakat jadi model ni. sis tak nak cuba kembangkan bakat balqis ke ? jadi model pakaian kanak-kanak ke. mesti meletop macam mia sara :)

EiJa ZaQuaN said...

if kita mampu..x salah dedahkan anak2 dgn aktiviti yg dia minat..
skrg ni kan mcm2 class ada utk kanak2..antara mampu dgn x jerk..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.