Followers

Thursday, March 3, 2011

♥ Mama Buat Contest Hadiah Vacation 2D1N NAK TAK? ♥

Baru plan wat contest after tamat GA mama ni
dah dapatkan permission dari papa then papa tak kisah pun
tapi belum confirm lagik la baru nak wat survey dulu

mama nak wat contest bermusim @ berantai then hadiah UTAMA
2D1N ke SALAH SATU destinasi dibawah:

Melaka
A’Famosa Resort, Malacca
Mahkota Hotel Melaka, Malacca

Port Dickson
Ancasa Resort Allsuites , Port Dickson

Genting Highland
Kayangan Apartment, Genting Highlands
Ria Apartments (AVRD), Genting Highlands
AwanaGolf & Spa Genting Highland

Cameron Highland
Equatorial Hill Resort, Cameron Highlands
Heritage Hotel, Cameron Highlands

tapi mama berhak untuk tukar destinasi vacation & tarikh mengikut
tarikh2 yang masih available untuk booking, tarikh booking akan dipilh oleh pemenang
tapi kalo tarikh tu dah fully booking kena tukar date lain la k...
hanya kos penginapan saje yang ditanggung oleh mama
lain2 kos atas sendirian berhad
Valid date untuk tebus vacation 6 bulan je, tapi kalo sebab2 tertentu
leh consider balik k, mama no hal punyer

so nak rebut peluang untuk hadiah vacation ni harus KENTAL la contestnya
WAJIB ada assigment la jawabnya...
tiap2 bulan akan ada season untuk contest
so semua pemenang akan dicompile untuk rebut hadiah utama
macam contest yang suziey.com & Mom Blogger Planet pernah wat
CONTEST BERANTAI.....

takat ni dah ada 7 orang penaja yang akan mama agihkan untuk taja hadiah untuk setiap contest
peserta yang menang tak layak join untuk next contest k...
kalo penyertaan memberansangkan mama akan tambah ke 3D2N...
tapi cuti2 dalam Malaysia je k...Oversea tak mampu la nak tanggung

tapi ni semua baru plan je k, nak tau jugak pendapat kengkawan
takut plak mama wat tak de yang join plak...
jom layan antara hotel yang mama dah survey untuk taja for next contest


Equtorial Cameroon Highland


Room Rates


Ancasa Resort Allsuites , Port Dickson


Room Rates

kalo confirm jadik nanti mama kasitau k, kalo tak jadik jangan marah k
semua masih dalam palnning sajok lagik...
ade sape berminat nak jadik penaja lagik?
email ke

diingatkan PENAJA tak leh join contest yang hadiahnya ditaja oleh penaja tu sendiri
tapi leh join contest yang lain tak pe ada banyak season k
then penaja mesti hantar hadiah terus kepada pemenang
bagi mengelakkan sebarang kelewatan hadiah sampai ketangan pemenang
sebab amik masa la nak sampai ke tangan mama then mama nak pos plak amik masa gak
tapi kalo disebabkan beberapa masalah mama leh consider k
kita diskusi dulu then baru wat keputusan...

so ada sape2 mau komen @ bagi cadangan?

p/s mama selalu amik pendekatan, kalo kita beri rezeki pada orang lain, InsyaAllah akan ada rezeki yang lebey untuk kita...betul ke?

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

39 comments:

bonda dadif aka akish said...

wahhh menariks...

=)

mama tisya said...

sgt best adiah tu..tp sure assignment pn mencabar gk...suka equatorial CH tu...sgt best pernh stay situ

Nad @ MamaZakwan said...

uish..!mesti la nak..!
menarik tu!

Nana said...

gempak ni
sure tugasan pon gempak..
blom wat contest ni kan
kita dah tau sape menang hahaha

EiJa ZaQuaN said...

compom ramai yg suka..hadiahnya menarik n tertarik..
especially mereka2 yg mmg comper tegar..msti joint pnyer..

eija ni kurang tegar..joint ikut mood..tp bila tgk hadiahnya yg d'boom x salah rasanya mencuba nasib..ehhehe

Ummi AmnaAmzar said...

wahhhh anje..dasat nih...harus menjinkn diri..akak xmo lepas peluang wpun peluang nk menang agak tipis..hehe

Nisa' Azman said...

suke2!! cpat2 la announcekn contest nye ye!!

"myheart"-abieyazaly- said...

suker2...

kayyana said...

menariknye anje.. of course la me takleh join,,. hehehehe... papepun tak sabar nk tunggu anje wat contest tuh... hehehe

syawalsimpsons said...

menarik ni..nak join la ni....nnt....

wan nurul hezrina abd halim said...

waaahh sebagai kaki kontest sungguh teruja nie..wat cepat2 ek..hukhukhuk..tapi melaka tuh tak maulah..hehe banyak songeh plak..ok jer lah..me on jew

Iela Fazielah said...

mcm menaraik n macam nak join la

ibuafiqahhuzaifah said...

menarik btul contestnya..
harus mencuba..
hadiah2 suma menarik..

Zur@ZaRi said...

wa... best nyer....
seronok nyer kalo menang...

anjer pilih zura tau..

Nanie Dean said...

bestnya...kalau jadik nak joint lah...:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

sgtttttttttttttttt la menarik!!!!

laila sanuri said...

bestnyer....

atty's said...

lumayan hadiah nie..bertuah betul kalau menang nanti

Mama Zharfan said...

sgt beshh
tps erik gak join contest ala2 suziey.com tu, sbb dh all out then last2 tak menang hehhehe

Ely Hasrul said...

alamak anje, sy eligible tak nk masukk nk contest yg hadiah cuti2 tuuu hahahaha

Sidratul Muntaha said...

ehehe....
ehehe..
gelak saje..
huhhuuh..
mmg challenging tpi klu berbaloi tak salah...
buat jerlah anje...(klu ade rezeki)
mmg best klu dpt menang....
#mcm la boleh menang lagi?!

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer hadiah2 tu semua... :)
Adakah MJ punya peluang?? hehee

azura samsuddin said...

mmg menarik dan tertariklah anje... bak kata nana mcm dah 'nmpk' je sape yg menang ;)

airis naufal said...

wah.. best btul hadiahnye nih.. nasib baik penganjur pun leh join... heheh..

miss zahidah said...

macam best je...kalau menang boleh pergi holiday...best2...

HB satu di sini...


NEW ENTRY: Sharing is caring - Tips pengurusan wang

*∽ IZAN ∽* said...

memang gempak nihhh!

Mummy said...

MENARIK SUNGGUH HADIAHNYA...PASTI RAMAI YG NAK JOIN TERMASUK SY SENDIRI...AHAKS

UMMI FARIS HAIKAL said...

owhhh..syoknye adiah tu!!

agak2 mkn masa bape bulan ye baru tamat contest tu..kalo mkn 2-3 bulan memang x dapek lah coz nak meletop dah time tu..kekeke(ceh, budget menang yg x tahan nih)

mamaqari said...

bestnyer hadiah..klu jd sy pn nk join..tp asgmnt dier jgn la susah sgt ye...hehehe

noraidahm said...

mm memang menariks, mana nak dapat.. tp suspend gak assignmentnya nanti tu

noraidahm said...

wow, menariks nye

CatlinaFly said...

bestnye..tapi selalu takde luck..anyway nak cuba juga , memeriahkan majlis!:)

~ Mama Adam Zikry ~ said...

wah.. menarik.. tertarik.. alycia nk join...

LyNn'Azlina said...

uishhh!gempak giler ni...mesti susah syarat ni...bestnya kalo bertuah menang...

Mamamya said...

uiks...menariknya lbh2 lagi genting ada dalam senarai...tempat impian anak lia (damya) tue....tp jiwa kene kental ni nak join contest berantai sbb x der pengalaman lagik....

tp x per lah blm cuba blm tahu kan....sapa tau ada rezeki...amin3. :)

Adyshariz said...

insyaAllah..menarik gak tu..

deqlis said...

best giller nie...!!
mesti nak join!!!:-)

Zue AnnaLeeya said...

bestnyer adiah... pasti join... ngee...

Jue aka ibu FarisYah said...

setuju dan nak join kalau kena syaratnyue...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.