Followers

Monday, March 14, 2011

♥ Menang GA MRS Fiza Dapat Header Baru ♥

Alhamdulillah rezeki mama menang Header untuk blog
la ni pakai header photoscape je lepas ni leh la berwajah baru ada blog header
ari tu dapat blog bagde dari wanteddy...


leh la dapat header cam fiza punyer ni....TQ ye sudi pilih entry kita yang simple tu
tak sangka leh menang plak, dah lama bookmark nak join
sib baik ingat tu pun last minit punyer join


hoyey...sekarang ni pening plak nak pilih gambo yang mana
to fiza: nanti kita email k tengah pilih2 gambo mana yang kenan
nak berapa keping gambo ye
tapi papa dah pesan awal2 tak mau enterframe gambo papa sekali..hu..hu..
nampak gaya gambo mama + balqis @ balqis sorang je la...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

12 comments:

♥sYiLaSyiRa♥ said...

wah..pasni bertambah meriah r blog..xsabar nak tgk lepas make-over

klik2 hb

Huda said...

tahniah anje :)

mama wanie said...

wow...bestnyer dapat header baru..tak yah pening2 kepala nak buat yg baru...

mama tisya said...

tahniah..slamat memilih gmbr yg terbaik utk header..oo papa balqis dh pesan tkmo gmbr die..hehehe

ibuayahdamia said...

tahniah dapat heder baru!!

klik2 HB disini

BIONIC WOMEN said...

tahniah anje..
kita terlepas Ga ni..x ingat langsung..huhu

mama rifQy said...

jeless ngan anjee!!nak gak!!!

mummy_ayu said...

tahniah....wah dpt make over..best tu...tak sabar nak tgk..

Nana said...

hehe
tahniah
sama la kita pening
nk pilih gambo yg sesuai

Mama Zharfan said...

mesti cun punya hehehe tak sbr nak tgk header baru :)

kayyana said...

tahniah anje...=)

EiJa ZaQuaN said...

wah..bestnye..
msti cntik header baru nnti..
tahniah anje..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.