Followers

Friday, March 18, 2011

♥ Mereka Yang Menjadi Mangsa CHIT CHAT ♥

Chit Chat, sape suka?mama suka k paling suka kalo chit chat kat YM
berejam2 pun tak pe ade je yang mama nak bualkan..
walaupun kengkadang tu baru je kenal, tapi biler dah borak2
cam dah lama kenal je rasanya...


YM ni mama chit chat kat rumah je, kalo kat opis selalu chit chat pakai yahoo mail
yang ada YM jugak tu...kengkadang chit chat dengan kawan sebelah meja je
harus la k, nak bergosip2 tak bagi orang dengar so cukup sekadar menaip je...
leh gitu jiran sebelah meja pun chit chat2


kalo chit chat kat FB pun mama suka gak, tapi tak puas sangat sebab kecik sangat ruangan nya
tak leh nak taip ayat besaq2


kat Gmail pun mama layan gak, tapi tak ramai yang pakai akuan Gmail
so jarang2 la nak chit chat...

selalu rakan blogger yang jadik mangsa chit chat mama
Suzie a.k.a MZ...ha...ha..kami selalu je layan YM sampai tengah malam
ade je yang nak diborakkan pasal blog & sebagainya...
now suzie ke Paris dah tak de kawan chit chat mama nak minta pendapat @ nak ngadu
kalo dengan suzie kengkadang sampai gelak sorang2 senyum sorang2
sampai papa kata Chat dengan sape tu bukan main suka lagik...ha...ha...
sampai mama dah tau time suzie nak pi hantar Zharfan ke school
then time nak amik Zharfan kat School...
selalu chit chat dengan Suzie THRU YM @ FB...

selain tu Amy a.k.a Mama_Tisya pun selalu jadik mangsa chit chat mama
Amy ni friendly asal mama nyampuk chit chat kat FB je mesti meleret2 citenya..
dari satu citer sampai satu citer...selalu citer hal anak2 pun ye
sebab anak sama2 girl peminat pink plak tu...
selalu chit chat dengan amy THRU FB

Ayu a.k.a ZamZarina pun kita ada chit chat tapi lately Ayu cam bz sikit
so tak de chit chat sangat dah sekarang ni..
dengan Naa a.k.a Mama Rifqy pun ada....kalo dulu Kak Da a.k.a Mama Sara
siap tepon2 lagik nak borak2...
mama suka je layan chit chat kalo tengok kat FB tu sape2 yang dikenali online
mama suka je ajak nyembang....

kengkawan suka chit chat tak?


Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

MRS. K said...

kite selalu buat offline jer.. kalau ade mood, baru online.. huhu

emma said...

emma pun suke chit chat kat ym, senang... hilang tension wpun kat sebelah menyebelah... Kalau senang2 blh la buzz emma yer.. hehehehe...

Nad @ MamaZakwan said...

suka jugak chit chat ni
tp bleh mesej2 fb @ email je la ngan anje ;)

Iela Fazielah said...

me pun suka gak.. tp mcm ila chat kat FB dgn kawn sekolah or my new neighbour Paragon.. borak2 pasal rmh la.. hehe

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

kita pun sama tapi kadang2 tak sempat...

syariza09 said...

suka juga, pakai FB jer. mcm mama la juga, ngan member opis pon berchit chat, maklumla gosip jer memanjang :)

mama tisya said...

kita suka je chatting nk2 thru ym cz YM la yg temukan kita & hubby..heheheh..tp apakan daya opis blok so dh lama tk chatting..kalo tk bz ada chat guna email yahoo cz yg tu tk blok....mmg kalo fb tk brp best skit cz mcm sangkut2 ..ngan MZ&ayu zamzarina pn kdg2 ada chat gk...

mummy_ayu said...

Ayu jarang chat2 nie..kadang2 jer..
pernah gak chat ngan Anje dulu..sekali kot..time yg gatsby tu..

Cute MuM said...

uyun memang jarang chit chat..
rasanya boleh kira berapa kali jer kot..
huhu..

EiJa ZaQuaN said...

eija pulak x berapa suka chit chat..
mmg kalau on fb or email..part chat tu eija offline..
maybe eija ni mmg jenis yg x byk ckp..x pandai nak borak2..huk3..

mamalieyna said...

huuu~ kurang sket...tp kalau dh boring betul + ada perkara nak kasitau mmber, baru on..

ooo suka ngumpat ngn org sebelah meja eh..sapa la org sebelah meja tu..ekeke...

Nana said...

hehe
kita baru je add anje ni

kita ym kat opis memang WAJIB on
sebab kami senang nk communicate ngan staff kat kilang, kat sungai petani sana
apa2 nak sent file ke, invoice ke, ov ke senang kami through ym je
mula2 masuk keje boz tanya ada yahoo mail tak?dia ckp sini wajib ada yahoo mail & wajib on YM heheheh

atty's said...

tak penah pun ym ngn anje :(

MamaYatie said...

rajin juga..kat opis selalu YM jer..abis sorang ujung sana sorang ujung sini..kang kalo sembang kat meja obvious pulak..tak pasal boss sound nnt..tp chit chat benda yg perlu jer la @ gossip terkini :P

kat FB chit chat ngan kawan2 lain..hak jauh di mata..tp bila ada masa jer la

mama rifQy said...

na jarang gile on YM!!serius mmg jarang!! FB je..tuh yang chat ngann anje tru FB !!

Em's Family said...

i pun kuat chit chat.. tapi dah lame tak chit chat via YM, sebabmalas nak bukak, banyak benor spam nyer sekarang.. i selalu gtalk ngan FB jer.. hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.