Followers

Tuesday, March 15, 2011

♥ No Mood No Update ♥

Morning, ari ni tak de mood nak update
mama dah buat keputusan untuk resign tapi still tak bagi resign letter kat boss mama
sebabnya boss mama bercuti ke SABAH, Jumaat ni baru masuk opis
macam dah kebingungan plak, tak tau camne nak mulakan ayat nak cakap kat boss mama
sebab boss mama baik, prihatin dan memahami
kalo yang jenis kejam tu senang citer sikit terus bagi je surat resign
ni yang jenis baik jadik susah plak nak cakap...
nape la mama suka memikirkan tentang orang lain & kesiankan orang lain
tak pikir untuk diri sendiri @ adakah hati mama masih sayang dengan company ni?

surat resign dah siap, tunggu masa je nak bagi...

p/s Pemenang GA mama akan diumumkan esok, malam ni balqis cabut undi...sorry delay k...

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

15 comments:

ch@ said...

kuatkan hati. rezeki di bumi Allah ni luas dan ada di mana-mana sahaja insya-ALLAH. cantik nombor follower anje 1234. :)

syawalsimpsons said...

sabar la ye...tabahkan hati..kalo baik untuk kiter...bos mesti terima k...jgn byk pk anje

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hurm..tawakal je la..kuatkan semangat..:)

Em's Family said...

insyaAllah... bace doa banyak2 sebelum jumpe boss..

mama tisya said...

buat keputusan yg terbaik...

kayyana said...

knp nak resign ye anje... erm.. yana bru je bukak blog.. takpe.. yana review dulu post anje sebelum2 ni ek.. papepun sabar ye anje.. mudah-mudahan ada jalan yg terbaik buat anje sekeluarga

atty's said...

kenapa anje nak resign..kty ada tertinggal entry anje ke nie

apa pun buat lah yg terbaik utk diri sendiri okeh .

Pn. Zana said...

x pe. ckp elok2 & doa agar itu keputusan terbaik tuk diri & family :)

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

cakap baik2 mesti bos pahamkan..memang berta hati kalau bos kita baik tapi kita kena pikir mungkin rezeki kita di tempat lain pulak....
ape2 buat yang terbaik buat diri sendiri n keluarga...

hadiah cik jue dah pos ari nie...

mummy_ayu said...

Ayu pernah kasi surat resign 2 kali jer..yg 1st tu..memang berat hati sbb boss baik, kengkawan baik..tapi untuk majukan diri..so move on.yg 2nd time..tak sabar2 nak kasi sbb memang nak berenti..sbb boss ntah apa2..tapi sedih gak sbb kawan2 baik..tapi kena gak kasi sbb nak keja gomen nie..bekorban tuk family..now..alhamdulillah..betul keputusan ayu tu..
so Anje...good luck masa nak kasi surat cinta kat boss tu...!!

mamaqari said...

mamaqari doakan semoga urusan anje dipermudahkan..aminnn

Mama Zharfan said...

kena tekad..u can do it ok ;)

mamalieyna said...

nekad//nekad...jgn terlebih fikir nnti berbelah bagi..hu~

sedia maklum la kompeni ni camne anje..huu~

Cute MuM said...

semoga keputusan tue yang terbaik..
uyun sekarang nie tengah tension dengan bos.. rasa nak resign pon ada..

EiJa ZaQuaN said...

if mmg itu keputusan terbaik wat kita..teruskan jerk..insyaallah bos terima dgn hati yg terbuka..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.