Followers

Wednesday, March 16, 2011

♥ Pemenang GA Mama Adalah.....♥

Selamat pagi semua...sorry sebab lambat umum pemenang contest mama
so ari ni mama nak umumkan pemenag setelah dapat kerjasama dari
BALQIS
jom kita tengok sape yang kena...


senarai peserta, semua ada 9 orang
2 cabutan untuk nama yang bertuah akan dipilih oleh anak dara mama ni


dah siap gulung k, suka balqis tengok semua kertas tu bergulung
siap tanya "nak wat ape ni mama"
mama pun dok pikir nak cakap ape ye, kalo cakap Giveaway balqis paham ke?
last2 mama cakap "nak soh balqis pilih kertas mana yang balqis nak"


gulungan yang pertama menjadi pilihan anak dara ni
jom tengok nama sape yang kena
^




^




^




^





^






^


SUZIE a.k.a Mama Zhafran


cabutan yang ke2, cam dah malas je anak dara mama ni
tapi mama paksa jugak kalo tak nak soh sape cabut undi tol tak
jom tengok sape yang kena
^




^




^





^




Amy a.k.a MAMA TISYA

adei tak boleh blah betul la, biler balqis tak mau pegang kertas lagi, dia soh lekat kat badan dia
adei layankan aje la k janji undian telah dicabut


sekali lagik close up dengan nama pemenang
sorry ye model tak mau pegang kertas, soh lekat kat badan...


patut la tak nak bagi kerjasama rupanya balqis nak wat hal dia sendiri
nak menulis plak kat kertas2 tu....


last but not least...akhirnya balqis mau jugak posing...
ok tahniah untuk kedua2 pemenang
maka dengan i=ini berakhir la sudah GA mama...
kepada pemenang sila email alamat ke
damia_nurin@yahoo.com atau mesej kat FB mama Anje Mama Balqis

p/s contest akan start minggu depan, untuk semua penaja mama akan berhubung dengan anda
takat ni ada 8 penaja so 8 contest kesemuanya
contest akan berakhir bulan DISEMBER 2011....so leh bercuti bulan Januari 2012 tahun depan...

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

20 comments:

syawalsimpsons said...

tahniah kepada pemenang...MZ mmg bertuah gitu tau..hehehh

Nad @ MamaZakwan said...

congrats! mz again! mama tisya jugak! :)

kayyana said...

tahniah kepada pemenang.. MZ sgt bertuah yerk..

kayyana said...

tak sabar nak tunggu contest anje.. hehehe

MRS. K said...

tahniah! bertuah sungguh

mama tisya said...

tq balqis cabut nama anti ye...uiks smp lekat kt bj ye..hehehe..tahniah jua utk MZ

Farra Dhelina said...

taniah pemenang!!

eT said...

hehe...cian balqis kene dera...
tahniah winners...

mummy_ayu said...

HB kat sini..
tahniah kpd pemenang Kak Suzie & Amy!!

eima said...

haipp anak mana leh dok gitu

Nana said...

anje..kita tlg emailkan address mz..sebab dia ada pesan..klw menang apa2 suh kita emailkan address dia
skang mz tgh holiday di paris sana nun hehe
tahniah seme

deqlis said...

tahniah MZ dll...:-)

Ummi AmnaAmzar said...

Tahniah semua

Cute MuM said...

tahniah MZ ang Mama Tisya..

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang..

hehe..comel jerk Balqis..

MamaYatie said...

tahniah for both of the winners!

MamaRifqy said...

wah tahniahhh sumeee!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel model suh lekat nama pemenang kat baju :)

zura@iwan said...

wahhh....tahniah kpd pemenang..bkn rezki zura@iwan nak menang..hehe

Mama Zharfan said...

cute tau balqis buat style lekat nama kat bj ehhehe

anje ada lg my address rasanya :) ke nak bagi by hand boleh gak --kita kan nak dating2 hehhe

congrats to amy mama tisya

kiss for balqis sbb cabut nama aunty hehhe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.