Followers

Tuesday, March 1, 2011

♥ Penantian & Rezeki Kemenangan KUASA 2x ♥

Alhamdulillah dalam duka2 ada jugak rezeki untuk mama
pagi2 ni dah dapat email dari Nuffnang untuk duit yang mama cash out...

Alhamdulillah rezeki tengah menunggu kehadiran je, minggu ni dapat la kot cek tu...
then ada lagik berita gumbira untuk mama...


menang GA Adlin a.k.a Mama Kyra...anak dara tomey Adlin cabut nama mama...hoyey suka...


ni senarai kesemua pemenang...tahniah jugak untuk semua pemenang...
jom tengok ape hadiah yang mama dapat...


so cute kan...TQ ye Adlin kim salam peluk cium kat Kyra...

then fresh from oven Balqis Menang tempat KETIGA untuk contest Cik Jue





ni senarai semua peserta yang menerima undian yang tertinggi..
then Alhamdulillah rezeki untuk balqis
balqis dapat tempay KETIGA after anak Suzie MZ Lil Ariff yang cute tu
tempat pertama Nauratun Uzma yang cute...


Tahniah balqis, gambo ni disnap2 time kami bercuti ke Genting b4 this...
TQ untuk semua juri & blogger2 yang sudi vote untuk balqis
then untuk suzie gak sudi raih vote untuk balqis...

p/s tengah usahan sesuatu, demi sesuatu...ape yang sesuatu tu?
p/s dah tak ingat la kemenangan keberapa...
p/s TQ to Amy a.k.a Mama Tisya kasitau pasal menang GA Adlin tu

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

18 comments:

FaRaLySsA said...

salam..
akak...
sy nk tny smething

cmne akak usahakan biz nuffnang tu ek??...
klu bleh, akak share la ngn sy ye..
sy betul2 nk tau..huhu...tQ

ni email sy: farahmukhlisa@gmail.com

kayyana said...

tahniah balqis. u go gurl...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

tahniah..rezeki berganda tu :)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

tu la kita tgg gak anje email address hehehe rupanya tk pasan menang GA yea...
Tahniah yea mmg kemenangan berganda..sungguh bertuah..

EiJa ZaQuaN said...

Alhamdullillah..dan tahniah utk balqis.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tahniah yew! rezeki tue...

Fieza79 said...

alhamdulillah dan tahniah buat kemenangan2 balqis...

rezki saje kan anje ni...moga berpanjnangan lg rezki yg dtg lps ni...

~~@lyci@~~ said...

alhamduliah.. tahniah untuk anje & balqis..

MamaYatie said...

tahniah aqish & anje! rezeki sudah masyukkk

Nana said...

tahniah...
damia tak menang hehe..
xpe kita support kawan2

Cute MuM said...

tahniah balqis..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah balqis :)

Mama Zharfan said...

congrats yer! balqis memang comel pun ;)

eT said...

tahniah balqis.. :)

kakyong said...

tahniah balqis... ;)

klik HB

MamaRifqy said...

rezeeki balqiss! budak comey ituuuu!!

wan nurul hezrina abd halim said...

eh tahniah taw aqish..besaq lagi lolipop2 tapi jgn makan selalu nnt punah gg..

kiterpun ada undi aqish.tak sia sia menang jugak..huhu..tahniah tau untuk semua kemenangan

mama tisya said...

tahniah balqis...hah dh dpt payment advise slamat tgu cek

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.