Followers

Wednesday, March 2, 2011

♥ Pernah Kantoi KOMEN Tak? ♥

KANTOI komen?korang pernha kantoi tak?


ni contoh komen je k, tak de kena mengea dengan tajuk entry...
pasal kantoi komen ni, lately mama perhatikan ada beberapa blogger yang kantoi komen
ape maksud kantoi komen tu?ok camni
contoh mama wat satu entry pasal keje papa ari tu... 
pasal Company A, Company B & Company C
then mama dah mention yang papa dah pilih company lama setelah di counter offer
tapi ada beberapa komen yang wish Good luck kat papa
seba terima tawaran kat company baru?

uit..ape kes?pada pendapat mama la kan, maybe si pengomen tu tak baca entry
tapi terus je komen so jadik la KANTOI komen
ni contoh je k, tak de kena mengena dengan sape2 pun

so nak tanya la kengkawan pernah kantoi komen tak?
mama pernah la, tapi bukan kantoi komen sebab tak baca entry
tapi kantoi komen sebab BW bukak 3 blog lain dalam satu masa
so komen box tu dah tertukar komen ke blog lain...
biler baca balik rasa cam kelakar plak...orang citer lain mama komen lain
tapi still sempat delete balik komen tu..

so nak tanya la pernah tak jadik kat blog kengkawan?
atau kengkawan pernah tersalah komen cam mama?

p/s mama dah siap2 packing semua hadiah contest ari tu, nak pos dah k...tunggu...
Sekian,
Happy Blogging


U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

40 comments:

mama rifQy said...

hahahhahaaa..na pernah gak macam anje..bile popup window terbanyak!!hehehehheeh...

bukan tak bace..dah bace..tapi sbb lambat tunggu popup window..pastuuu..try nak komen kat blog lain..hehheheee

Ila said...

ila pernah terjadi sekali..sebab byk buka sgt tab..keliru lah nampaknya...hehehe

Iela Fazielah said...

em.. mcm ada kot.. hehe

=sz= said...

penah juga terkantoi komen lain kat blog lain ... sama kes la lambat loading p bukak kat blog lain plak ;p

saya selalu LUPAAAAA ...
eh dah komen ke belum...
lagi plak kalo jenis komen yang kena tggu approval tu...

ch@ said...

erm, rasanya belum pernah terjadi lagi, sebab kita memang jenis baca entry satu-satu, tak buka banyak2. hiii. suka menelek blog orang dari atas ke bawah, dari kiri kanan. kalau suka komen, kalau tak baca je la. pergi blog lain pula. cuma tang komen tu ke laut sikit la.

Zue AnnaLeeya said...

haah... pnah klu byk sgt bkak tab... konpius sudahhh... hahaha...

Cik JuE said...

haha..cik jue pun selalu gak tapi yang paling banyak cik jue buat salah ejaan....benci betullah

ibu qaleesya said...

selalu baca dulu.. tapi ada yang panjang sangat tak le komen.. malas nak baca.. hehehe

Ummi Eisya said...

so far lum pernah lagi..

Cikngah said...

tak pernah rasanya terkantoi komen.tp klu terslh ejaan tu selalula.hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

macam ado gak kot..bukan ape bukak banyak tab..n nak join2 contest lagi jd bengong kejap.hihi..tapi nak gak komen2

Gieyana said...

Anje penah kantoi komen kt blog sy tau..hihihi..

norihan said...

As salam,
kadang2 ada juga ,tapi cepat2 delete..kah..kah..

mamashikin said...

entahlah..mungkin ada kot..sb tak perasan..

Nad @ MamaZakwan said...

setakat ni takde lagi kot, hehe...
taktau la kalu nnt2.. :)

~Siti Hajar~ said...

huwaaaaa...rasanya dah byk kali kn camtu, semuanya sbb pop up byk2 blog...tp xde la komen2 yg pelik & myakitkan hati ke ape...hehe

Hrp2 semua blogger faham, kdg2 pengomen xsengaja tu..

MamaYatie said...

saya pernah bbrp kali kantoi komen salah blog..hahaha...tu la kan,sekali buka 3-4..kekeke, pasal baca n3 selalu kalo mmg nak cepat saya prefer tak komen..

Cute MuM said...

xpernah lagi..
tapi perasan ada orang pernah kantoi komen blog cute mum..

kalo tak silap dia nak komen blog nana.. tapi tersalah komen kat cute mum.

Mama Zharfan said...

heheeh kdg2 ada gak kot :)
kdg2 me jenis scan ajer kalau entry panjang :p

Farra Dhelina said...

haha ada sorang komen kat fra, lagi lah, dia panggil fra ni, mirza..adeiii...

syariza09 said...

pernah gak dpt komen & soklan. Masalahnya jawapan tu ada dlm n3. napak sgt org tu x baca n3 sampai abis...teeeeet

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

honestly, kdg2 mood kureng mmg sy baca lompang2 jugak. tatau la pernah ke tak kantoi komen sini

yg sy perasan kantoi komen b4 dis ialah salah komen kat blog lain tapi nak komen blog lain sudahnye lari tajuk
then terus g betulkan komen tu cakap sori..huhu

CuppyCakeMommy said...

hehehe..macam pernah..kadang2 lain kita fikir..lain kita tulis..

btw..ada educational toys at my blog for your kid..jom cekidout

atty's said...

kty penah terkena mcm anje..yelah sekali buka 3-4 blog..udah tersalah komen kt kotak org lain ..huhuuhuuhuh

atty's said...

owh ye..lagi satu ..benornya .kty krg suka kalau org tu komen tp benornya tak kenal pun sapa owner.sapa tersalah teka mana satu owner..jadiknya kena kaji dulu blog sesorg tu .atleast.kalu org tu ada gmbr profile.kenali dulu wajah org tu lain kalo org tu tak penah ltk gambar..sbb kalau kantoi sah2 sebnrnya just nak tinggalkan komen je..

Zaidah said...

zai pernah kantoi komen macam yang anje nyer...tersalah blog...hehehe...tamak namanyer sekali bukan 2 3 blog...n pernah jumpa orang komen tapi terkantoi klu tak salah zai tentang penyimpan mohor besar raja2 yang dah bersara tu..ade yang komen letak alfatihah....nampak betul terkantoi..

yantz-yeem said...

biasa dah anje...kdng2 mmg salu berlaku sbb bukak sekali byk hehehe...ada yg sempat delete...selmaat la..kalo x tebal kan je la muka x pun pi hantar komen lagi seklai...okes klik HB tuk anje..jom klik HB ku pulakkkk

mummy_ayu said...

mungkin pernah kot tapi tak perasn..sbb ayu pun ejnis baca buak 2,3 blog sekali...

Imaan09 said...

pernah!hehe..
tapi kan anje..comment bleh delete ke klu dah publish??

Zur@ZaRi said...

waaa... penah gak macam tu... kah kah kah...=)) gelak sendiri.

kayyana said...

hahaha.. erm.. nnti nk pk jap. pernah ke ek.. kene check blek ni komen2 yana kt entry anje.. hehehe

mama tisya said...

kalo bukak byk2 mmg akan jd camtu tp kdg2 kita bc blk b4 send...so sempt la delete..hehehe..tp bab org kantoi bc entry tu pn byk jugak..hehehe

Nana said...

hhehe
topik yg menarik
selalu sgt
klw org kantoi komen
nak2 klw kita dah kasi tau details kan contoh
mcm
cite wayang hantu tu bez..so kita suggest kan utk korang tgk sebab bez
pehtu ada org komen
bez tak cite tu ?/hahaha
padahal kita dah BOLD kan bezz tu
lagi mau tanya hahahahha

ct N honey said...

kadang-kadang tu mmg kita baca sampai habis,tapi disebabkan nak cepat,dgn loadingnya yang lambat,tak preview,terus publish aje,bila baca blk baru perasan,ayat komen entah apa2.

Mamamya said...

rasa2nya blm penah lagi lah setakat ni sbb lia selalu buka sikit2...klu byk2 b/band ni slow yg amat...jd kene buka sikit2...

pasal kantoi komen tu blm ada lg lah terjadi kat blog lia...:)sbb tu lah klu nak bagi komen bior le ikhlas kan...baca lah n3 betul2 baru komen...

mamalieyna said...

huu...tak perasan lak..rasanya tak pernh kot..sbb jrg bukak byk2 sekali sbb tenet lemau..hu~

pearl said...

pernah jugak terkantoi. ingatkan org tuh cerita kisah sekarang, rupenye cerita pasal kisah dahulu. memang baca, mungkin speed reading je kan (takkan nak menghayati satu2 kot penulisan itu). tak boleh nak disalahkan pembaca, kerana si penulis tuh pun menulis tapi gaya penulisan tidak jelas, mcm penulisan akademik jugaklah,

sbb tu kene suruh org ke2 baca sebelum hantar artikel ke mana2. kerana dalam menulis, kita je yang syok sendiri, kite je yang paham and ingatkan org paham....ngeeeeee

Sham said...

good luck and hapy birthday...ops kantoi plak..

✿ etiey erywan ✿ said...

anje.. tu actely utk hb. tp memanglah selalu gak terjadi cam gini bila dah buka banyak2... tp biasanya entry anje i baca lol.. yg contest tu nanti msg kt fb tau. kalau kat komen entry kadang tak berbalas..

azura samsuddin said...

sorilah anje kalo komen zura tu termasuk komen kantoi anje.. mulanye zura baca kat blog sis MZ ade mention yg anje dah dpt byk $$ so baca tutorial anje mmg terang n padat no wonderlah dpt byk $$ sbb org fhm cmne nak register..

zura mmg x buat lgsg tutorial ;) (tu yg x byk gerak $$ HB) terusla komen 'tahniah anje dpt HB seratus lebih..'

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.