Followers

Monday, March 14, 2011

♥ PhotoShoot For Blog Header ♥

Sorry ye ari ni banyak sangat entry PhotoShoot
mama ni emmang suka shoot sana sini, ada plak model yang jadik mangsa...

Photoshoot telah berlaku di Taman Layang2 Kepong
shoot sendiri2 je, bukan photoshoot profesional k
photoshoot untuk join contest2 yang ada + untuk header baru blog mama..
tapi pening plak pilih gambo yang da bomd
kali ni shoot terkejor2 sebab ada event kat taman weekend + balqis yang asyik nak makan je
adei dapat la snap2 sikit, sikit pun tak sikit la hampir 84 keping jugak dapat
jom layan hasil photoshoot, jangan jemu k mama memang suka snap2 pic balqis k


Gambo beskal?ape motifnya?sebab nak join contest kak yong tu...sempat lagik ke nak join ek?
still ada rosa lagik k, balqis sangat2 jarang naik beskal ni tu yang masih cun melecun gitu
rasanya beskal ni sama cam beskal zakwan anak Nad la...

ada ball?motifnya?nak main dengan mama la jawabnya


Princess berpayung Strawberry...dah 4 kali beli payung k, semua lingkup
haq ni beli time pi bercuti kat Genting b4 this...


tertinggal skaft rambut + speak mata dalam kete....adei...rugi2 kalo tak lagik cantik gambo kan


mood baru nak mari...mana taknya baru je sampai mama dah soh posing
sebab ape?kalo dibiarkan lama2 nanti dah letih main confirm tak mau bekerjasama lagik
so amik kesempatan awak2 k





mula2 jasik model payung dulu k, nak sangat bergambo dengan payung layankan aje la


motif photoshoot, nak nangkap gambo dengan beskal untuk join contest k






beskal bersama payung plak...


ni kat tasik, sambil tengok event perlumbaan kayak naga kat tasik tu


macam nak bersilat pun ada la anak dara ni



perlumbaan kayak, tak tau la dari mana rasanya PDRM pun ada maik bahagian...


dah episod makan ye, kalo dah makan confirm tak mau posing punyer


ade 2 keping je gambo mama + balqis, papa tak mau tolong snap2 pic kami
sebab malu ramai orang kat situ, kalo soh amik gambo papa satu hal la memang papa tak mau
ni suh amikkan gambo mama pun tak mau
harus upah photoshoot profesional la untuk mama + balqis snap2 sampai puas...








time balqis posing ni orang sekeliling semua tengok, Mama?selamba je snap2 k







time shhot kat sini ada seorang chinese tua tegur balqis
"eh banyak lawa ini budak"
balqis sengeh2 je....jangan marah k


Luv this pic....


dan akhirnya balqis dah malas nak posing, muka pun dah masam sampai cakap
"mama dah la, aqish tak larat dah"

ha...ha...kalo mama snap2 kat kedai makan balqis sellau cakap
"mama, makan dulu la baru nak tangkap gambo"
see pandai je anak dara nii nak menasihatkan mama k...

p/s ingatkan photoshoot ni leh la carik gambo yang best, tapi wat pening nak milih lagik ada la...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

19 comments:

bonda dadif aka akish said...

whoaaa...mmg wajib pening mau pilih..sume2 cunnn!!!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

rajin betul layan mama dia yang suka snap gambar.....gambar balqish memang cun2 sebab dia bagi kerjasama yang baik...

mama tisya said...

sexy balqis...84 keping byk gk tu

BIONIC WOMEN said...

cantik2 sumer gambar..dhiya susah nak bergambar..mesti dia lari..
mahal skit budak tuh..hahaha..
jeles me tengok aksi2 si Balqis nih

mummy_ayu said...

comel2 semua pic....suka tgk..plus Balqis sgt sporting bab posing2 nie..sweet..
hubby Anje sama ngan hubby Ayu, tak suka kalu bab posing2 nie..minta amik gambar pun susah..nasib sekarang ian dah leh harap..

Mama Zharfan said...

hehe semua pun cun
balqis sporting--kalau ariff--langsung tak mau-sbb baru 2 thn kan, tak paham lg

anje, beli ler tripod, senang nak posing berdua or bertiga hehhhe

me usung tripod ke sana ke mari :p

MrS. F!zA said...

haihh tk jemu tgk gmbr balqis posing..teror sgguh la ratu posing ni..

*gmbr yg anje suka tu kita pon suka..ala² model bila tgh shoot rambut mcm tiup angin..hihi

Ena said...

hehe..

pandai kan aqish ni posing.. cantik2 semuanya.. naper la anak dara akak tu susah benor kalo nak suh psing.. jenuh cari mood baik dier.. erm..

~Siti Hajar~ said...

klu khjr jd anje pun poning nk memilih pic Balqis tu, semuanya cantik2 belaka...haih! pejam mata ajalah pilih, yg mn tpgang tu, yg tu la dipertaruhkan...hehe

mamalieyna said...

aiyakkk haru nak memilih ni..sporting tul kak balqis bab photoshoot kan..hehe..bagus2x..

~~@lyci@~~ said...

pnadinya balqis berposing.. nnt kalau nk photoshoot betul2 bgtau anty yer hehe (promote laki jap) ;)

Nana said...

tgh pening gak ni
nk pilih gmbr
kasi kt fiza
kata ratu posing kan..
mmg la pndai bergaya

JuNe said...

waa...
pandainye balqis pose....
hehehe...

zahidah dihaz said...

untung mama ada balqis yang pandai posing...hehehehe


New Entry: Make me wonder


Hari terakhir untuk join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

syariza09 said...

cantik jer payung strawberry tu, kena pula ngan ank dara yg cumilss

Gieyana said...

mmg byk betui Balqis posing..pandai tul berposing..kalau Nureen..Nehi!huhu

MamaYatie said...

tak pakai DSLR pun cantek2 dah picca balqis..

tngk gambar naik beskal, anje dah join ker contest kat blog kak yong?aksi si cilik berbasikal

Miza Yusof said...

semua cun belaka. geram je tengok balqis ni. comel :)

EiJa ZaQuaN said...

puas tgk pic2 balqis kat sini..
mcm2 gaya..sporting pulak tu bergaya..

kalau zaquan ikut mood dia..

hehe..sama la asben eija pun susah nak bergmbr n susah nak suruh dia tolong amikkan gmbr..
eija yg suka sikit2 nak amik gmbr..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.