Followers

Wednesday, March 23, 2011

♥ Sambungan Ke HOT AIR BALLON @ PutraJaya ♥

Hampir 2 jam gak kami berehat kat tasik ni
sib baik tandas + surau dekat je, so senang sikit
balqis sempat main kat Playground....pantang nampak k
mesti mau singgah punyer, kalo tak mesti nyelap punyer
jom layan balance gambo anak dara ni posing


dek kerana mama bosan dengan gaya2 yang cam biasa
so balqis wat gaya luar biasa plak





dah sampai terduduk2 dah ni...hampir2 nak baring dah


gaya ni yang paling tak tahan...haish anak dara tak leh wat gaya lagu ni







dan akhirnya terbaring jugak....siap cakap "mama balqis nak tidok la..."


saat2 yang dinantikan, main buaian...


Luv this pic cantik pemandangan belakang balqis tu kan



habis sudah acara kat Tasik
After that kami terus ke HAB...dari jauh dah nampak HAB


kami bergambar bersama...tapi gambo tak clear la plak..
kalo pakai DSLR ni harus cantik gambonya kan


balqis yang dah kecapekan...


balqis tak mau renggang dari opahnya...


balqis punyer turn plak


tiba2 jadik monyok plak...


dah maleh nak layan mama...








maka dengan ini tamatlah sudah citer pasal HOT AIR BALLON...
makan masa 3 hari nak ngabiskan citer ni...
sampai rumah kol 8.00 malam...penat seharian kesana sini
tapi yang penting best...

Weekend ni kami nak pi naik cruise kat THE MINES....sape pernah naik?

p/s awal bulan 4 akan bermula Contest BERANTAI k...tengah pikir nak wat tajuk ape untuk 7 contest kesemuanya...hadiah GRAND penginapan 2D1N....sape mau join?

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

21 comments:

Mama Hanim said...

perhhh..posing sakan balqis ye.. cute je tgk..

atty's said...

tgk gambar balqis kt putrajaya ni teringin ler pulak nak photoshoot kt sini ..

dulu kty pernah naik sekali ..tp dah lama sgt..

eima said...

suka pic yg baring tuh ...menggoda...huhu

Zue AnnaLeeya said...

mcm2 stail balqis nih... tp stail lentok sakit pinggang sentiasa hado... hehehe...

mummy_ayu said...

memang kuat posing la anak dara nie....sampai terbaring dah balqis pose...

mama tisya said...

sakan balqis posing...

cruise kt mines tk pernh naik tp kt putrajaya pernh naik

bestnye adiah grand utk contest berantai tu

sW33tdARLiNG said...

capek pun still cucuk pipi ya... hehehe memang bergaya betul si balqis niii

Nana said...

penah naik cruise the mines
tp dah lama la
masa zaman anak dara dulu hehe
comei aqis pndai bergaya

MrS. F!zA said...

asal tgk gmbr kat putrajaya je rugi rasa tk jmpa anje..yelah dh dtg dkt dah kan..

*∽ IZAN ∽* said...

Cute.! Memang posing maut habiss nih! he he.

MamaRifqy said...

CUTE!! na nak joinnnnnn!!

SyaNa said...

Ya ampunnn
pandainye balqis posing
sgt comel

Iela Fazielah said...

mmg pandai balqis posing ea...anje pun suka layan....ila mmg xmacam anje rajin melayan..hehe..

Ena said...

nasib baik la aqsih ni rajin melayan mama nye nyenap kan.. kalo anak2 akak la.. sekepijg 2 je la.. pastu jenuh nak suh posing.. heheh

mamalieyna said...

kak balqis ni posing tak hengat..camna gaya kalau kita together2 haidar vs balqis posing..hee~

nba-Nur said...

Bukan main dia berposing sakan.. Comelnya..

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

CIK JUE PERNAH NAIK....

N3 INI:
http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/siapa-sangkafarisyah-nak-naik-bot.html

Adyshariz said...

rajinnya balqis berposing..

kayyana said...

mmg wajibla sambar DSLR!!

Davnes said...

bestnya dia suka posing2...hehehe...look so cute...

Davnes said...

so cute..like it....suka posing dia...:D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.