Followers

Wednesday, March 23, 2011

♥HOT TOPIK - Say No To MLM & Produknya ♥



Eh...nape tiba SAY NO TO MLM kat status FB & Blog?
ada citer best pasal isu ni k, mama tengah kaji (cewah) pasal benda ni
banyak yang berkait rapat pasal penjualan produk2 kat pasaran sekarang ni antaranya:

AL-JABBAR
AMWAY
HERBALIFE
DETOX FOOT PATCH
SCORE A
ECPI
HAI-O

dan banyak lagi, ada satu website ni membongkar semua tipu2 & karut marut tentang produk2 kat atas bukan saja isu MLM tapi ada gak isu tentang KESAHIHAN produk2 tu tengah analisa ni, betul atau tak...tapi kalo berdasarkan ape yang dinyatakan
dan dibuktikan kat blog beliau...nampak macam ada LOGIK nya....
nanti mama announce kan blog mana yang kupas isu2 ini...
betul atau tak kengkawan sendiri kena menilainya....

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

atty's said...

kty paling tak suka kalo org nak promote2 mlm ni kat kty

anje.blog kty kena review pakai mozila.baru okeh

SuZiE said...

suzie tau!

blog http://aididmuaddib.blogspot.com/

jom baca!

Em's Family said...

its aididmuaddib rite.. hmm

Farra Dhelina said...

oo ni msti blog sorg brother ni kan anje? lupe lah nama blog dia..adoiii..mmg best lah di kupas isu2 ni semua..dulu gelang AC pun di kupas jugak..mmg panasss

BIONIC WOMEN said...

baca blog adibmuaddib ker.(eh betul ker eja nih)..hubby kita hari2 baca blog tuh..kami sekuarga memang anti MLM..huhu..
kalau blog adib tu memang best dia cerita tentang penipuan MLM nih

MamaRifqy said...

mujur laa na tak terlibat dalam sume yang anje list!hehehhee

mamalieyna said...

MLM dh lama kita tak caya...beli? apatah lagi..hu~

Zue AnnaLeeya said...

baru terpikir nak masuk yg score A tuh... utk pelajaran anak2 kan??? tp tipu jgk eh??? huhu...

shiemz said...

owhh..blog nie shiem penah bace say no to mlm... http://aididmuaddib.blogspot.com. Bagus gak ade blog nie...

wan nurul hezrina abd halim said...

mlm nie dr dululagi dah tipu2 org..kdg2 produk tah paper tah..so produk bleh beli tapi sistem jgn terlibat..baek keja makan gaji lagi bgus

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.