Followers

Thursday, March 31, 2011

♥ T & C Seasonal Cute Baby Contest 2011 ♥

Selamat Petang, ari ni nak kasi penerangan pasal Seasonal Cute Baby Contest mama
ada 8 Contest dengan 8 Penaja untuk setiap contest
antara syarat2 untuk join contest ni adalah

1.Sila pastikan entry contest dimulakan dengan dgn ayat

 " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS" 
2.Contest ini terbuka kepada semua blogger yang mempunyai alamat Malaysia dan had umur anak adalah dari sehari sehingga 4 tahun sahaja(lahir dari 2007-2011).
4. buat 1 n3 berkenaan contest ni, tepek banner contest (entry & SideBar) & penaja
 (sekiranya ada)kat entry & pastikan ade link back & mention nama penganjur + penaja kat entry contest masing2
5. Letakkan SEKEPING gambar LATEST anda + anak anda dengan tajuk
"MOM & ME SWEET PHOTO CONTEST"
(mengikut tajuk contest pada setiap bulan)

2nd Contest "Mom & ME Sweet Photo Contest" (hanya tajuk ini diterima)
then nyatakan nama & umur anak anda
6. Tempoh Contest bermula pada 05/05/2011 sehingga 25/5/2011. (3 week)
(pemenang akan diumumkan pada minggu ke3 pada setiap bulan)
7.Hadiah akan dipos terus oleh penaja dan penaja berhak mengubah hadiah tanpa sebarang notis tetapi mestilah dengan nilai yang sama
8.Setiap peserta yang telah menang salah satu dari Seasonal Contest tidak layak untuk menyertai contest yang seterusnya, sebab yang menang akan berentap untuk
 FINALE 2D1N
9.Hadiah Untuk Grand Prize 2D1N hendaklah dituntut dalam tempoh masa sah lakunya
 6 bulan dari tarikh pengumuman pemenang, hanya kos penginapan sahaja yang akan ditanggung oleh penaja & penaja berhak untuk menggantikan hadiah Grand Prize kepada RM setimpal dengan harga penginapan yang dipilih
10. Pemenang perlu menebus hadiah berkenaan melalui penaja dengan menyatakan tarikh & masa untuk proses booking penginapan dilakukan oleh penaja
11.Penganjur berhak mengubah mana-mana terma & syarat  @ membatalkan contest sekiranya berlaku sebarang perkara yang tidak diingini tanpa sebarang notis terlebih dahulu
12. Syarat contest boleh diubah dari masa ke semasa melalui pengumuman yang akan dibuat di blog ini

Hadiah untuk setiap contest akan di taja oleh:(wajib FOLLOW blog penaja)
Senarai penaja mengikut susunan Contest
(Penaja Contest Pertama) - "Cute Baby With HAT Contest"


(Penaja Contest Ketiga)

(Penaja Contest Keempat)

(Penaja Contest Kelima)

(Penaja Contest Keenam)

(Penaja Contest Ketujuh)

(Penaja Contest Kelapan)

diingatkan kesemua penaja diatas still valid untuk menyertai Seasonal Contest ni, tapi hanya untuk contest yang hadiahnya tidak di taja sendiri oleh penaja berkenaan...

p/s ada sape2 berminat nak jadik penaja?sila email ke damia_nurin@yahoo.com

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

53 comments:

MRS. K said...

ok. noted!!

nanti bile dah tau tajuk contest, baru kite leh pikir nak kasi hadiah ape.. hehe

zahidah dihaz said...

tak ada lagi dah budak kecik yang nak dijadikan model...huhuhuh


New Entry: PIKOM PC Fair 2011

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

farisyah tak boleh masuklah umur dah terlebih sudah....

✿ etiey erywan ✿ ©™ said...

berita faham.. ekekek. hadiahnya nanti coming yer. fikirkan apa hadiah yg sesuai...

mariah_smile said...

maksudnya setiap blogger yg dah menang 1 contest, xleh join baki contest yg lain ye?? saje tanye utk kpastian hehe..

airis naufal said...

meh pakat masuk contest ramai2.. hadiah best2..hehe

Ely Hasrul said...

nak masukk gakk hahah.. nk yg 2d1n tuh hahah.. anje nnti i email cpt2 ok.. nih baru sempat bukak and nk kuar dah.. xoxo

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. sonok2.. nk join.. nak join..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

sure join...cuba nasib ehhehe

Mama Zharfan said...

kalau ada pic sesuai dgn tema bulanan tu me join :) ariff lately sgt ler susah nak posing2 :p

kayyana said...

ok noted... sya tgh pk2kan nak bg ape.. rasanye mcm nak bg ikut gender... so ada pemenang boy and gurls. pape kite update ngn anje thru ym k.

ummiaqeef said...

menarik ni..kalau sesuai ngan tema bole join..

Ummi AmnaAmzar said...

dah start ke belum ni...xsabar nak men join..hehe kene p buat photoshoot la plak

mama rifQy said...

wajib la JOIN kalau ade gambar yang sesuai!!

Farra Dhelina said...

wah mcm best lah anje!

hezrina83 said...

k dah balas email=)

hezrina83 said...

k hadiah dari mummy akan update this week n email pd anje=)jom join contest yang pertama nie=)

chekna @ mama ziyad said...

wah.. macam best.. gambar tu nak yg terkini ke? maklumlah, skg ni susah tul nak snap gambar ziyad, mostly candid je...

Nana said...

ok join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

Zue AnnaLeeya said...

anje... akak joinkan Airel yer..

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

tenkiu..

meowww cat said...

SAYA JOIN...

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/04/1st-seasonal-cute-baby-with-hat-contest.html

^*NaNa*^ said...

ok sy da join...check it daot..tq!..:)

http://ladyziana78.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

cempakakuning said...

Dah join.
Id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

kayyana said...

ok.. bile dah tau tajuk yana akan cari hadiah... tp dah ada dalam list dah. pape yana update anje ok

NORA said...

SALAM...BARU JER JOIN...JEMPUT SINGGAH DI
http://mysweetkiddys.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

join!!

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

ct_rosmiera @SePaT-rOnGgEnG said...

SALAM

dah menjointkan diri jugak..
harap2 sudilah tuan penganjur menjengah teratak saya yang berabuk nie...

http://bidadaricenta.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

QisAina_Kreatif said...

saya join

http://qisainalove.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

deqlis said...

anak buah boleh ke?? nk join gak ngeee...:-)

Huda said...

as salam,

huda join sama :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

FaRaLySsA said...

dah join da...;)

http://pencintacontest.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

eITA said...

SALAM KENAL,

dh join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

id follower : ziyta

Farid Fabregas said...

Salam..
dah join jugak... last minute... hehe

http://ceciborkecik.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

id: Farid Fabregas

juelee said...

last minit join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

eb ezrin2 said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest_22.html
tq

eb ezrin2 said...

eh luper nk mention... eB join utk 2 org tau... aerish & aed tq :)

aLeesYa's Mummy said...

Join jugak ye

http://fiezayie.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

Isteri @ Ibu Cute said...

Salam..

Saya join jugaklah...

http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

umialya said...

cukup syarat ke tak??

http://umialyacontest.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

Ely Hasrul said...

alamak.. napa takde sy punye entry.. xpe kite paste balik..

http://mrspapi.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

Herda Idayu said...

Salam

Kak, saya dah join...
id : mayanabilla
url:http://mayanabilla.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

TQ

transformed housewife said...

salam,

nak cuba nasib utk contest kedua pula:

http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

e!ya said...

salam saya dah join..klu ada kekurangan sila gtau yer tenkiu;)

http://eiyakiesah.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

juelee said...

salam...

dah update GP di entri, boleh tengok

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

Huda said...

as salam,

join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

nurr f@!sha f@t!h@h said...

faishafatihah da join...jom
http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

umiliza989 said...

assalam....
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

MyRule said...

Salam..

Join ye

http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

QaSeH KiTa said...

Salam... nak join contest ni boleh ker.. kalau tak silap, due date hari ni kan? ni link saya

http://qasehhanizd.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

umiliza989 said...

saya dah betulkan...
kalau xcomplete lg mention ye...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ok dah copy semua

QaSeH KiTa said...

bANNER MEMANG ADA KAT BAWAH MY CONTEST BLOG LIST

transformed housewife said...

salam Anje,

Dah betulkan apa yg tertinggal hr tu:

http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/05/mom-me-sweet-photo-contest.html

terima kasih bgtahu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.