Followers

Friday, March 25, 2011

♥ TQ HB For 3 Mug - Chyomell ♥

TQ to HB untuk 3 Cute MUG yang mama dapat ni...
ni semua gara Tutorial untuk Register HeartBeat yang mama buat tu...
http://damiaqish.blogspot.com/2011/03/dalam-hati-ada-taman-tq-hb.html


so dengan Itu pihak HB bagi Free 2 Mug untuk mama Free Delivery...

ni bungkusan yang mama terima ari rabu hari tu...jom tengok ape ada kat dalam tu


ada 2 mug, satu mug lagik lupe nak snap2 pic nya


ni MUG yang pertama, kami HR Dept bagi hadiah kat Boss kesayangan mama
so nice la hasil HB ni...shantek...mama cilok gambo boss mama ni dari FB dia
boss mama ni tak suka FB, so tak de gambo kat FB dia, tu pun jenuh mama pi kidnap gambo ni...
gambo terpaksa di padam k...


hasil dari kreativiti HB...so nice je simple kan...
jom tengok MUG mama punyer plak
*







*











*













*















*

TARA.............


Shantek tak, jenuh la mama nak carik gambo nak letak kat MUG ni
jom tengok gambo yang mama pilih

*





*

gambar mama + balqis...mula2 ingat nak letak gambo balqis sorang je..
cantik tak?so kalo ada sape2 yang nak order gift yang shantek2 ni
sila klik2 banner HB kat bawah entry ni

Sekian,
Happy Blogging

p/s Today papa AL, jaga balqis kat rumah sebab pengasuh AL, TQ papa sudi amik AL untuk mama siapkan Payroll, balqis kat rumah jangan nakal2 tau...sian papa...

Sila Klik2 Jika Berminat

12 comments:

Kancilbiru said...

wow...memang cantik sangat la...bertuahnya..

Ena said...

comei la mug tu..

zahidah dihaz said...

wah...cantiknya...


New Entry: Heel: Harus aku cerewet

Nana said...

wah beznye
tak tau plak dengan wat tuto entry psl hb
bole dpt mug ni

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comelnya mug ni :) mintak satu..hehehehe

mama tisya said...

wah cantik ada gmbr anje & balqis kt mug...tu wt perhiasan or wt minum tp sure syg kn..kot2 nanti wt milo kot tercomot kt mug tu..hehehe

Nureen said...

mmg cantik.. xcited x balqis nak minum guna mug tue?? klau elly kan sure nak guna jerr mug tue mug lain x pandang sbb suka nmpk ada gambo dia.. hehee

Mama Zharfan said...

wohooo
congrats anje!! besh dpt hadiah tu..sgt comel :) tak sia2 anje buat tuto tu kan :)

RiEda96 said...

congrats mama aqish.. cantik mug tu...

Farra Dhelina said...

reward utk anje lah kannn..

mamalieyna said...

chanteek..dh order juge..lalala..hehe..

EiJa ZaQuaN said...

wah tahniah anje..siap dpt free 2 mug lagi tu..

mmg comell mug dr HB ni..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.