Followers

Tuesday, April 26, 2011

♥ 59 Peserta & 5DQ - Cute Baby With HAT ♥

Morning semua, sila double check gambo2 kat bawah ni
manatau kot2 mama terlepas pandang copy paste gambo anak2 kengkawan
so kalo ada yang mama tercicir sila beritahu, ada penyertaan yang tak cukup syarat
sila betulkan sebelum pukul2.00petang, sebab juri nak pilih shortlisted
kalo tak de pembetulan yang mama terima makanya penyertaan anda DQ
sorry agak tegas sikit sebab nak habiskan contest ni secepat yang mungkin...






seramai 51 peserta yang menyambil bahagian, dan 5 peserta yang DQ peringkat awal

tamatlah sudah contest untuk musim pertama, nantikan contest musim kedua
maybe lambat sikit pengumumannya after mama balik vacation
so berikut senarai peserta yang tidak memenuhi syarat yang telah ditetapkan
( tak mention hadiah GP kat entry )
( Tiada Banner Contest di Sidebar)
( tak mention hadiah GP kat entry )
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/04/1st-seasonal-cute-baby-with-hat-contest.html
( sila tukar gambo the latest )

ok takat ni, tu je senarai yang mama dapatai tak cukup syarat
sila betulkan entry anda sebelum pukul 2.00 petang sebab nak pilih TOP12
TETAPI ingin di INGATKAN bahawa, sekiranya anda dipilih sebagai pemenang
tup2 syarat tak cukup, maka kemenangan anda akan diberikan kepada pemenang berikutnya
so kepada peserta2 lain, kalo sape2 perasan ada mana2 peserta yang tak cukup syarat
sila mention melalui email, komen anda akan dirahsiakan
mana la tau mama terlepas pandangkan, kena la berlaku adilkan...
ada perkara yang mama nak tegur untuk next contest TOLONG JANGAN:
1. tolong jangan buat locked right click kalo nak join contest - sebab gambo mesti kena copy punyer
2. Jangan pakai word verify - melambatkan proses untuk komen kat entry
3. Jangan bagi link yang tak betul - adei pening nak carik entry contest
4. Jangan Ubah tajuk contest

hope next contest tak de lagik yang macam kat atas tu, sebab mama manage sorang2 untuk double check semua entry peserta, zalim plak rasanya kalo terus DQ kan...sian orang nak join penat2 wat entry
so sila beri kerjasama dapat cepat tamatkan contest dan umum pemenang...

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat 

20 comments:

MrS. F!zA said...

adehhh! semuanya co0mel gilerrr pndai posing lak tu..

kita tk smpt join darwisy tkde cap..huhuh

♥SyilaSyira♥ said...

betul anje...dulu masa buat 1st GA pening bila peserta bg link xbetul..jenuh kita plk nak cari entry yg betul. apapun blog syila byk dapat tunjuk ajar dr blog anje..tq anje..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ramainya peserta dia....

juelee said...

wh sy ada join, ada salah eh?

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

eima said...

tringin nk join tp 1 drpd penganjur kite tak leh nk folo sbb dah kena blocked ... kat umah tenet tak topup pun ...huhu

good luck

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya join tapi gambar anak saya tak de.. boleh jenguk tak?

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

mummy_ayu said...

wah..ramai gak tu..Iris pun ada..good luck tuk kita semua!!

Cute MuM said...

ramainya..
51 budak comel..
mesti pening juri memilihnya..
gud luck semua..

zahidah dihaz said...

comelnya semua....one of the baby ada macam muka my brother masa keciklah...tembam...cute...

good luck semua...




New Entry: Start your day with

Nisa' Azman said...

hehe..thnx anje.. pic Hannah ade.. ^_^

etiey.com© said...

note... anje, nanti maklum erk pmenang..,..

Mama Zharfan said...

hi anje
me dtg jap ni--me kat ofis :)

Fieza79 said...

ramai nya dan suma nya cute2 belaka...

ala anje..mana baby kfieza..? tercicir pulak gambar dia...hehee..opss..masih dlm perut..!

~~@lyci@~~ said...

yezzaaa.. si adam zikry ada kat atas skali ;)

♥MiZz-siHa♥ said...

xdpt nak join...semua comel2..

cempakakuning said...

CK dah join tapi gambar anak tak ada dlm senarai.Dtg jenguk ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

mamasuri said...

wah..gud luck sumer...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam saya dah betulkan jenguk ye.tq

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

Gieyana said...

sume comey2..gd luck yer...

mama rayyan comei said...

salam..mama dh tukar pic..dtg jenguk yer..pic msa besday ari tu..agak2 lepas x ?gambar yg terbaru sekali x sempat nk snap...pe2 keputusan anje saya terima..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.