Followers

Wednesday, April 20, 2011

♥ Balqis @ My 1st Art ♥

My 1st Art, cam citer Eily a.k.a Mama Dhiya...balqis ni minatnya lebey cenderung kepada Art
dah mula menunjukkan minat kepada sesuatu yang memerlukan daya kreativiti
like drawing, puzzle tu semua minat balqis, kalo pi Jusco balqis suka main Art kat bawah ni


tekun & asyik dok mewarna...sekali je ajar pastu dah pandai nak pilih warna sendiri


see left handed k


kusyuk penuh tawaduk, tak nak bagi tumpah, penuh teliti + tertib


hasil Art balqis after siap warnakan semua...sorry tak snap2 satu2 pun...


see rama2, kalo diikutkan semua dia nak letak warna pink
dah memang peminat tegar pink colour...


see, cantik tak?berapa markah nak bagi?
rasa terhibur pi jenjalan penuhkan aktiviti manfaat untuk anak2
weekend ni plan nak pi The Mines leh jumpa Kak As UmmiAmnaAmzar...

Picture credit to Nikon Coolpix

Sila Klik2 Jika Berminat

14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

waahh..cantik :) boleh frame :) berapa rm sekeping mcm tu charge dia?

MamaYatie said...

cantek...MamaYatie bg A kat aqish!

|| NaFiRaa || said...

pandainye.. kemas jek.. buat bende alah nih kena tekun.. :)

Imaan09 said...

besnyeee..teringin nak bawak imaan..tp umur mcm xcukup lagi je nk bat menda2 nih..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wah kemas betul balqis buat..gud girl..lin lum try ajar kyra buat art ni ..setakat kaler2 buku ada la..

Bionic women said...

hehe..ada nama dhiya kat situ. kehkeh.
dhiya pun suka sangat buat menda ni skang nih..tapi kalau Dhiya semua warna dia nak guna. siap cakap, eh yg tu dhiya x guna ag..haha

*cantik rama2 tu

Mamamya said...

serius cantik...meh2 auntie bagi markah full mark utk balqis..

cantik lah anje..anak2 kat umah ni udah di train byk kali bab m'warna ni tp still carca marba lagik klu mengaler....nak pilih kaler pun masih x pandai sgt....

clever lah balqis...good girl!!! :D

~Siti Hajar~ said...

acik hjr bg 70 markah, cantik butterfly tu, kalerful..hehe

Gieyana said...

wahh...cleaver Balqis..:)

mamalieyna said...

waa cantik..kak balqis dah bleh g skol..hehe..

Farra Dhelina said...

owh dia kidal ke anje?

mama tisya said...

cantik balqis buat...tisya tk pernh try

ch@ said...

aunty ch@ suka buat benda alah ni. hahaaa. ngalahkan budak kecik. tapi memang syok kan balQis?

mama rifQy said...

wahhh..bijak dan pandaii!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.