Followers

Thursday, April 28, 2011

♥ Dah Lama Tak Menembak ♥

Dah seminggu lebey tak pegang Baby Baru mama ni..
siap kena perli dengan papa lagik "ari tu beria2 nak, bile dah belikan tak pakai pun"
ha...ha....tu la namanya biler benda depan mata tak nak
time tak de beria2 nak, mama kalo pi jalan dekat bawak camera biasa je
tak ngusung DSLR tu pun, melainkan kalo memang nak PhotoShoot
so dah lama tak snap2, semalam baru teringat nak text power...
jom tengok hasil tembakan mama, Shoot By Ambience Selection

VIVID


SOFT

WARM



INTENSE

COOL

BRIGHTER

DARKER

MONOCHROME

BackGround Blurr



ha ha ha, saje je menembak malam2 hari sebelum tido
banyak lagik kena belajar tang manual Guide
tak berkesempatan la, tengah survey2 class untuk DSLR
camne ok tak hasil tembakan mama?
setting mana yang shantek?

Picture credit to Canon EOS 60D

Sekian,
 Happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

9 comments:

MrS. F!zA said...

weekend ni cuti2 msia ye! bestnye! :)

rara pinkmafia said...

heeee~bestnya menembak.nmpak kelainannya.

Nana said...

tu dia
sejak dah ada dslr
menembak je la ek hehe
pasni gambo aqis seme lawa
bole join contest lg hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

dah blh tembak menembak pelbagai cara...waa..

mummy_ayu said...

wah..kena la jenjalan mana2 weekend nie kalu nak menembak..
ayu memang tak pandai bab setting 2 dslr nie...

mamalieyna said...

lg taktau psl ni..hee...tp suka tgk pic yg clear n terang..mcm yg first tu.. ^_^

Bionic women said...

huhuhu..x leh view gambar..
bodben dah slow..

kita bila nak ada DSLR ni..
tapi tu xtau ler wish list yg keberapa..hehe..banyak lagi x settled nih

Ila said...

tak pandailah bab dlsr ni

MamaRifqy said...

na mmg fail !!hahahhaaaaa...mujur ade encik suamiii..hehehehehehee..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.