Followers

Wednesday, April 20, 2011

♥ Dah Tak LARAT Nak Follow ♥

Sungguh dah tak larat nak follow bukan belagak k, tapi ....

tengok la author blog mama dah sampai 5 Author
ni semua gara2 upload gambar banyak2 + besaq2 makan space blog
tapi mama suka sebab dapat tengok gambo dengan sepuas hati k
so tiap kali invite Author baru makanya semua blog2 yang mama Follow pakai Author b4 this
telah lenyap dari ingatan Following...atau mama ni salah teknik?
tak kuasa la plak nak log in banyak kali, log in log out
pakai author baru je, kena la follow balik blog2 lain



ni blog yang mama follow time 1st Author by damia_nurin@yahoo.com
pastu...


Author yang ke2 anjebalqis@gmail.com


author yang ke tiga anjeaqish@gmail.com


Author yang ke4 aqishcomei@gmail.com


dan yang terlatest sekali aqishtomei@gmail.com
sampai Author ni mama dah tak larat nak Follow2 lagik, tambah kat bloglist je la jawabnya
kalo follow sampai ke sudah tak follow2, tup2 nanti kena wat author baru lagik
setiap blog hanya dibenarkan untuk pakai 100 Authors sahaja
rasa2nya la bulan & tahun biler ek Author mama jadik sampai 100?
kejap je dah 5 ni....

Sila Klik2 Jika Berminat

21 comments:

rara pinkmafia said...

5 author?means mama ada 5 blog lah?

mamasuri said...

banyaknyer..

Farra Dhelina said...

byknya anjeee..fra baru satu je..hehe..tgh tgu time je lah ni..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jue yang 3 blog ni pun sama tak lalu....anju peunya lagi banyak....pening..pening

♥MiZz-siHa♥ said...

5 author??kite ade 1 je..hehehe

mama tisya said...

wah dh add smp 5 author ye...byk lg tu nk smp 100..hehehe..tkyh follow kalo dh buat new author tu..just guna yg 1st je..cuma kena login yg 1st tu je la...eh phm ke apa kita ckp ni

eima said...

blog kadang tu ade 1 je rara tp author blog kite yg byk .. org yg diberi kebenaran utk access ngan buat pe saja cam owner blog la...

betui ke anje ??
aku br 2 tu standby utk bebetul rumors tu

ejaMaria said...

pun ada masalah psl gambar... dah penuh tak leh upload lagi... mcm mana nak buat author tu... fungsi dia ??? bole tambah space utk gambar ke ?...
harap beri tunjuk ajar... TQ...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

apa kaitan author dengan space blog erk?
kurang faham.

Mamamya said...

anje...sbnrnya kan..x faham bab2 author ni tau...(sian kan..) apa fungsinya yer?? setiap 1 author ada 1 blog or mcmana?? maaf lah anje....byk soalan pulak nih....:D

tp kan sejujurnya suka masuk blog ni sbb mmg terpikat dgn gambar2 balqis n anje...mmg puas hati tgk n x jemu.....klu letak gmbr byk2 n besar2 ni kene tambah author yer?

ch@ said...

kita punya satu je. meh ambil ruang kita sikit. hehehe. kita suka ambil gambar dan cuci masuk album. kat blog letak gambar best je. kita guna 3 column.

Nana said...

tak paham bab2 author ni hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rasanya anje kene resizekan gambar2..nak2 lagi gambar dari DSLR..sgt2 besar sy tgk..sy dah berblog hampir 3 tahun..tapi masih menggunakan satu author..ehhehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

wah..banyaknya author..tapi gambar2 yg anje masukkan semuanya cantik2...mesti klo nak pilih pening kepala, so, mesukkan jelah semuanya..gpun balqis leh tgk bila dah besar nanti

|| NaFiRaa || said...

errkk.. banyak nye.. ini sebab upload byk gambar ke???

[-suziey-] said...

erkkk..biar betik..nape cpt sgt abis limit tu? sy pn byk gbr gk..awk xresize ke?

mummy_ayu said...

ayu pun tak paham2 sgt bab author2 nie..

Em's Family said...

ini dengan ade dslr ni mau nyer lepas ni boleh 10 authors hehehe, tu baru sorang anak tu, kalau dua tiga anak silalah darab :D

Mama Zharfan said...

hi anje
me kat ofis ni :)
baru jenguk2 blog2 kwn2 :) tp jap2 jer ni..umah masih belum siap kemas..adess, kat umah tak de tenet

Mama Zharfan said...

me memang resize semua pics sblm upload sbb me guna software yg me amik kat tenet ajer pun, senang sbb right click ajer utk resize pics :)

mama rifQy said...

wah..banyakknyeeee!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.