Followers

Friday, April 1, 2011

♥ Duit HEARTBEAT dah ada dalam Akaun ♥

Morning semua...Ari ni terSANGAT lah ralat sebab terlupa nak bayar duit pengasuh, selalunya hujung bulan mesti dah bagi, pagi tadi hantar balqis lupa nak bagi...ralat sangat beg untuk ke rumah pengasuh pun tertinggal...memang pelupa sokmo...
selalunya tak pernah lambat sampai 1HB,rasa ralat + bengang sangat la plak..

Ok ni citer pasal duit Heartbeat mama, dah selamat masuk dalam akaun 3 hari lepas
TQ Heartbeat, berbunga2 rasa dihati..


dapat RM160...

Sekian,
Happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

9 comments:

ch@ said...

laaa macam mana boleh tertinggal tu, takpe-takpe balik nanti boleh bayar. kadang-kadang kita pun macam terlupa nak bagi. hihiii.

mama wanie said...

wahhhh...masyukkk....

mama tak sampai lagi rm5 heheh

zahidah dihaz said...

bestnya...
tag untuk akak..
http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/giveaway-nisachoc-zulfoto.html

Nana said...

wowww
beznye
jeles hehee

Mama Zharfan said...

mine belum dpt--cian me..HB kata nanti nak check, sbb mcm ada technical error ke apa kot :(

Bionic women said...

hahaha..hb kita RM1 jer..sian kita

mama rifQy said...

hebatnyeee anjee!! aep ntah HB naa mmg tak masyuk langsung!!

Farra Dhelina said...

byk tuuu..

kayyana said...

bestnye.. murah rezeki anje.. takde tips ke mcmne nak bg hb kite masyuk.. yana punye hb ala ala kadar jer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.