Followers

Tuesday, April 12, 2011

♥ Ke Butik JASMIN IRISHA ♥

Morning semua...citer weekend ari tu...
kami pi kenduri kat Kajang kami singgah ke Subang Parade
motif nak cari botol susu baru untuk balqis thne nak shoping sikit2
tapi tak sempat la sebba malam papa nak jumpa kawan..
so kembali pada niat asal nak pi jengan Butin Jasmin Irisha


sedap nama butik tu kan, secantik baju + barang perhiasan kat buik tu?
eh...citer punyer citer sape punyer butik ek?
sape lagik kali bukan penaja 5 kali contest mama...
termasuk contest berantai ni...nak tau sape orangnya...
zass...kita tengok sape Puan empunyer butik..


Ely Hasrul....tokey butik Jamin Irisha dengan Sammy Boy yang comey...
sonot balqis ada kawan leh main sama2..
dah lama teringin nak singgah, kali ni baru berkesempatan...



jangan bosan k, sampai 3 kali gambo kami berempat....
mama suka Butik Ely ni, shantek tau, design yang unik
dengan warna yang menyerlah...


posing time, anak dara yang tanpa segan silu dok posing depan auntie Ely


with Ballon




jadik model Butik plak...ada gaya tak auntie



macam2 gaya ada, tapi gambo je tak clear...
balqis with newhair, tapi ramai yang komen tak berapa comei + tak sesuai rambut balqis gitu
tak pe next time mama simpang panjang balik k



Model Jasmin Irisha...


ni la blog Ely, sambil bukak butik Ely ada jugak jual secara online
so kalo sape2 berminat nak beli lehla terjah ke blog beliau...


Ely ada 3 blog kesemuanya...banyakkan


Blog kedua Ely


then ni blog personal untuk anak beliau Sammy...

sebenarnya dah lama kenal Ely ni, serius cakap Ely memang peramah orangnya
walaupun baru 3 kali jumpa, 1st time balqis admitted Ampang Puteri bulan 4 tahun lepas
then time GTASBY punyer event, latest kamijumpa kat Parkson
tapi biler jumpa macam2 benda kami citer, xpecially pasal bisnes la
mama ni minat gak nak berbisnes cam eily, satu hari nanti mau bisnes gak
leh la amik ilmu dari Ely...

TQ ye Ely, sudi layan kami datang weekend ari tu,
kalo ada sape2 nak pi Butik Jasmin Irisha ni dekat dengan MOTHERCARE + MPH
so dari dunia blog boley merapatkan silaturahim sesama kita
hope perniagaan Ely akan peroleh keuntungan + berjaya dengan bisnes Ely k...
mama doakan dari jauh , doakan yang terbaik untuk Ely...

Last but not least please LIKE "DANIA YASMIN"
@
pls LIKE..1. http://www.facebook.com/profile.php?id=1487250082#!/klsogo

2. http://www.facebook.com/profile.php?id=1487250082#!/photo.php?fbid=10150148144375308&set=a.10150148143605308.281998.271959225307

then comment “You're my chosen Little Princess”


Sekian,
Happy Blogging

12 comments:

MrS. F!zA said...

leh la aunty amik balqis jd model baju kurung kanak2..hihi

Zaidah said...

balqis bleh buat part time jadik model untuk butik jasmin tu...comel n fotogenik...

♥sYiLaSyiRa♥ said...

mmg balqis sesuai jadi model...
anje, mmg balqis extra cute+comel ngan rambut dulu...pas ni kena simpan bg panjang ckit...tp balqis tetap best dlm posing mosing nih..

mamaqari said...

hehe..model cilik la balqis ni=)

Ely Hasrul said...

alamak segannye muka comot haha... tengkiu anje sudi singgah.. patu sudi dgr celoteh xbenti hahha.. anje ckp sebaris sy serangkap pantun jawabnye hahha..

tengkiu gak sbb promote blog.. seram tau penganjur dtg buat spotcheck haha.. gambar yg sy utang anje mmg xsempat nk upload.. insya allah asap ye

akish mmg boleh sgt jadik model.. if ade masa sure kuar baju girl suh dia pose hehe

to bloggers meh la soping! xoxo

zahidah dihaz said...

balqis memang pandai posing....seronok tengok dia beraksi depan kamera....



New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

♥siEha♥ said...

balqis nmpk lebih comel n matang ngan rambut dl...
xpe leh simpan balik nnt..

mamalieyna said...

oooo ni dia tn punya butik ye..next kak eina lah bukak butik..hhehehe..amin... ^_^

Mama Zharfan said...

oooo butik ker :) anje beli apa?

Gieyana said...

mmg cantik butik dier..:D

EiJa ZaQuaN said...

jarang sgt g shopping smpai ke subang parade..
tp klau sampai kesana bole la singgah..hehe

suka jerk tgk balqis yg sememangnya pandai berposing ni..:)

Farra Dhelina said...

lepas ni simpan rambut tau balqis!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.