Followers

Friday, April 22, 2011

♥ Last Day For "CUTE BABY WITH HAT" ♥


Hari ni dateline untuk contest HAT sampai kol 12.00 tengahmalam nanti k
after that contest akan ditutup dengan rasminya...
sape2 nak join still sempat lagik k, leh klik2 link kat bawah ni

jom tengok senarai peserta setakat ni...ada seramai 38 peserta hanya DUA je wat masa ni DQ sebab tak cukup syarat...so semua peserta yang layak akan mendapat kunjungan + cop LULUS dari mama k



sila double check gambar anak masing2 kalo tak de sila mention kat entry ni beserta url linknya k
diingatkan sekiranya anak anda menang, tetapi anda didapati tidak mencukupi syarat yang telah ditetapkan
makanya kemenangan itu akan berpindah milik kepada pemenang seterusnya...
minggu depan akan kuar shortlisted, akan ada TOP 6

semua TOP 6 layak untuk rebut hadiah Grand Prize dan layak untuk menyertai contest berikutnya
TETAPI pemenang untuk nombor 1, 2 & 3 secara Automatiknya tidak layak untuk bertanding untuk
next contest k, kasik peluang kat peserta lain plak k...

p/s contest ni hanya untuk anak sendiri je k....

Sekian, terima kasih

Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

ibu Aleesha Maisara said...

hai....kenapa gmbr anak saya takde..tak layak ke n menepati syarat ke?

http://ibualeeshamaisara.blogspot.com/2011/04/1st-contest-cute-baby-with-hat-contest.html

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ibu aleesha: ok saya dah masukkan dalam list, semalam tak cukup syarat right?TQ

mummy_ayu said...

nasib baca pagi nie..terus buat dah entry..dah join..

mamalieyna said...

alamak dh last ke..berangan nak join jugak..sbb ada pic arif bertopi..tapi...........hu~..alaaa....tak sempt kot..hu~

Farra Dhelina said...

hah dh nk ttup ke? hr ni? alaaa tak sempat nak nmpak nya..

gdluck!

ibuayahdamia said...

NASIB ANJE REMIND...JAP JAP NAK CARI GAMBAR..

ibuayahdamia said...

ayu baru jer join...nanti terjah yer..

Noramy said...

saya baru jerk join..first time nak join contest nie..hope menepati syarat2nye yerk..

meowww cat said...

salam..

nape xde pon gambar baby sy...
asenyer macam da complete...
cuba check..

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/04/1st-seasonal-cute-baby-with-hat-contest.html

NORA said...

salamm..gambar saya pun tak de le..anje...tak lulus syarat ke..tlg chek yerr...
ini linknya...
http://mysweetkiddys.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

Ely Hasrul said...

seb beik smai lulus tapi comel2 nye baby lain abis la samiii... hahahhaha

mama rifQy said...

wah.tak sabauu nak tauuu result

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ok dah copy...TQ semua

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.