Followers

Monday, April 18, 2011

♥ Mainan & Kanak2 Memang Tak dapat Dipisahkan ♥

Morning semua, ada tak anak2 kengkawan semua yang tak suka menan?
mesti tak de kan, semua budak memang sukakan menan
balqis pun sama jugak, tapi kengkadang tu tak de la mama turutkan sangat
cuma kalo pi KFC @ MCD memang selalu kena paw dengan menan
tu pasal kalo order makanan kat kaunter, mama tak nak bawak balqis
sebab nanti dia tengok gambo menan kat screen menu tu, mula la dia menjerit2
nak kan menan tu, padahal menan tu bukannya best sangat pun, cuma xclusif je
makan tak banyak manan sangat, nak menan je

ha tengok tu, kalo dah dapat menan, tak hengat nak makan k

ni kira menan RIO citer burung tu yang ke tiga

macam2 peel la anak dara ni

asyik & leka dengan menannya


macam2 gaya la soh mama snap2 gambo burung dia tu










beli happy meal tu, dapat la tiket Free untuk kanak2, tapi kena beli 2 tiket dewasa dulu k
plan nak pi hujung minggu ni...first time balqis nak pi tengok wayang ni...
anak kengkawan sama gak ke ek?pi MCD @ KFC mesti nak menan
tapi kami ni jarang makan Fast Food, sebab not good...

Sekian,
Happy Blogging

p/s Peserta Contest mama, 1/2 mama dah review, Isnin mama publish semua peserta k...kali ni NO DELAY punyer...
Sila Klik2 Jika Berminat

22 comments:

mama tisya said...

kita kalo p mcD or kfc tisya mmg tk ikut ke kaunter...so tkde la die tgk mainan2 tu..ehhehe...hah 1st time ye nk bw balqis tgk wyg...sure balqis suka tu tgk kartun RIO

airis naufal said...

kalo dah kameranya mahal, ambik gmba ape pun cantik..tmbah plak dengan anknye yg comel tu.. heheh.. skang ni airis kecik lgi.. die x tau kt mcd tu ade menan.. sok2 kalo die dh tau, pham2 jo la..

MrS. F!zA said...

balqis gi kt kedai mkn kalo ada menan dia nak makan tak?tgk bila budak pegang menan msti tk makan..nk main..

mamasuri said...

cute lak mainan rio tu..kena rembat satu utk suri ni..by the way...suka tgk balqis pose...pandai nyer..

eima said...

fahim dah ade 1 .. die paw ateh die ..
klu ngan aku .. huhu mmg tak mo beli...hehe
ajak pegi mainan yg besh

Miza Yusof said...

masa kecik-kecik miza pun macam ni jugak. pi kfc mesti nak dibelikan set happy meal. motif nak menan je :D

ibuayahdamia said...

SO FAR ALEESYA tak excited kat mainan..dia lagi excited kat buku dan pensil...so kalau gi pizza atau kenny rogers tu, laju jer amik pensel tulis2 kat kertas..kalau gi KFC atau Mc'D, memang dia tak pernah minta...tapi ibunya ni belikan jugak sebab kesian kat dia..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

suka tgk gambar balqis yg last tu..ceria sgt2..:-)

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to Amy: ya ampun kalo bawak dia pi kaunter haru jadiknya...nak pilih sendiri plak tu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to airis naufal: ha...ha...kita tak de la reti pakia yang pro2 sangat just pakai yang auto je...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to Fiza: yup betul, kalo nampak menan terus tinggal makanan tu dah nya mama nya la yang sambung makan

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to mamasuri: ape laie kasik rembat la, takat ni balqis dah ada 3 set...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to eima: tol tu, menanya bukannya best sanagt kan

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to miza: o yeh, dari tecik memang suka happy mela la ni

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to ayu: bagus aleesya, balqis dulu minat buku gak tapi now dah bertukar selera la plak...dia suka yang drawing plak

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to rose: mana tak happy nya dapat menan

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Budak2 mmg cam tu kan..cam Qis gak..x beli pandai ngamuk.. ;)

Cantiknye gmbr2 ni..
Kena lg BalQis yg pandai posing..
comel gmbr yg last tu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to lily: ha ha ada geng rupanya kaki paw, tapi kengkadang kita terpaksa gak tipu sunat cakap menan tu dah habis...terus la balqis senyap

Zaidah said...

zai rasa semua bebudak memang macam tu bila dah dapat mainan memang tak nak makan..tak nak ape...dah ghalit main...semuanyer lupa....kenyang dah tengok mainan

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

betul pi mcd n kfc bukan makanan yang dia terkam....tapi mainan

Mamamya said...

btl la anje...menan n anak2 mmg x blh disahkan....sama je dgn anak2 kat umah ni...klo p mc'D or KFC mesti order chicky meal or hepi meal...bila dah dpt mainan tu kdg2 dah x ingat kat makanan yg ada dlm box tue...udahnya mama la yg kene habiskan......:D

wan nurul hezrina said...

nie beshnyer mcD ada mainan tul meal kanak2..suka balqis main ngan burung2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.