Followers

Thursday, April 28, 2011

♥ Melepaskan Meroyan - Tertunai Sudah ♥

Morning semua, tajuk tak leh blah kan...semua ni gara2 meroyan nak shopping
rasa cam dah lama jetak nyoping baju anak dara mama ni
mula2 plan nak pi Jumaat ni, tapi tak berkesempatan plak, so balik keje semalam
goda2 papa ajak singgah Parkson jap nak beli baju untuk Balqis
mula2 papa cam tak setuju sebab hujan jalan mesti jammed giler
tapi dek kerana kesiankan mama so papa bawak jugak la...hoyey suka2
so leh la mama paw sekeping dua duit papa, jom tengok hasil rembatan
papa dok kat dalam kete je tunggu sambil mama shoping dgn balqis 


Parkson salah satu tempat shoping peberet mama, tapi time sale la ek
kalo tak de sale tak pi punyer, hasil rembatan dapat la satu beg


ni la isi beg tu, hasil meroyan dah lama tak nyoping baju balqis
dapat la rembat beberapa helai...puas hati k
la ni balqis minat cartoon PPG so mama suka be;i baju PPG je la wat masa ni


ape yang bestnya baju PPG ni sebab warnanya yang menyerlah...
mama memang suka balqis pakai baju warna camni...dari jauh dah nampak



tapi yang SADISnya leh plak mama amik salah size
selalunya balqis pakai baju SIZE M, mama teramik SIZE L
adei dah terbesaq, kalo baju2 camni mama suka belikan size yang muat2
so tak de la nampak besaq sangat....


tiga sekawan PPG


pengaruh TV sungguh la balqis ni...Dhiya anak Eily mesti suka gak kan
cartoon kegemaran kan...yang tak bestnya suar kat PPG ni tak de yang ngam dengan size balqis
semua panjang sangat then pinggang besaq...adei...

kengkawan shopping baju anak tiap2 bulan ke?
atau selang sebulan, atau 2 bulan?
baju cartoon ape yang anak kengkawan suka?

p/s TQ papa coz payung shopping baju balqis kali ni...
Picture credit to Nikon Coolpix
Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

12 comments:

rara pinkmafia said...

manyak nyeeeerrrrr.nk jd anak mama jugak... =)

eima said...

dah lama tak soppin bj utk fahim ..huhu

cantek nye kaler kan ..hijau merah pink gitu...

mamalieyna said...

waaaa tercapai hasrat ye..kalau esok jd soping, alamatnya kak eina skali tergoda nak soping...ngee..seb baik tak jadi =P

apapun comel baju gegirl ni, hrp ada rezki girl nnti..amin...

mummy_ayu said...

wah..banyak nya baju PPG dia...
teringin gak nak beli, lum jumpa yg berkenan..ari tu jumpa..takde size besar..
Ayu tak kira bila, kalu jumpa yg berkenan..beli je..
emm..bulan nie dah 2 kali dah beli baju baru tuk Ian & Iris..

zaidah said...

BANYAK JUGAK HASIL REMBATAN MAMA NIE YERK....CANTIK2 PLAK TU...

LYAfrina said...

wahh.. sekali rembat... lya pon geram tgk baju girl ni.. gatal j tgn nak ambik.. ni gatal mata shopping kot online shop.. adoiii

lya cuti ni nk shopping kain pasang utk baju raya...

Nana said...

mmg xde la soping tiap2 bulan
tu pasal damia xbanyak baju hehe
sebab budak ni cpt beso kan
klw bli byk2 takut pakai kejap je kang
tp klw sale tu time tu la rembat
kata pengguna bijak heheheh

Pn. Zana said...

banyaknye baju! caler pun cuit eh. ammar jarang ah beli baju. hehe. cume time raya je pulun beli banyak.time sales kan ?

Fara_Adura said...

Fara pom suke sopping time sale n on9. On9 pom member juai. Hahaha.. amik umah terus. Egege
Dear, pakai nikon coolpix eh? Waaa sama.. i laikk. Baru beli gak

Ila said...

bestnyer shopping utk anak pompuan...colourful
Jom Baca KFC Chicken Chop

Bionic women said...

Anje..terjerit2 dah anak dara kat sebelah ni hah..x boleh konsentrate kat tv tuh..siap tanya..bila nak beli baju bubbles kat Dhiya???
Dhiya minat skali bubbles pastu blossom. aritu beli seluar jeans ngan baju tido..kena gi sogo ni..kena beli jugak, dah tuntut dah tu..kat tempat jusco xder kan ppg ni, parkson ngan sogo je kita selalu terjah.

MamaYatie said...

cantek2 nya..yer la..kaler baju2 PPG ni menyerlah..sesuai la tu ngan aqish!

shopping? tak tentu..yg pasti bila ada budget..hehee..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.