Followers

Tuesday, April 5, 2011

♥ My 2nd Cash Out - HeartBeat @ RM160.00 ♥

Alhamdulillah rezeki HB makin masyuk
b4 this mama cash out RM160, today RM160 jugak..
wow wee...tunggu 2 week duit tu akan masuk dalam akaun mama..


B4 cash out..total earning RM169.39


After cash out RM9.39

nak wat pe dengan duit tu?kali ni mama nak beli menan untuk balqis...
tahniah untuk Uyun a.k.a Cute Mum k, dah 2nd cash out jugak...

p/s kengkawan punyer pun dah cash out ke?

Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah..rezki balqis :)

Cute MuM said...

mekasih..
dah cashoutkan tadi..
kali nie tak tahu nak belikan apa untuk dania pulak..

Jiji-Fify said...

wahhhhh!!! bestnyaaa!!!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Jieda said...

camner nak dapat earning dari others tu ye?biasa setakat klik banner je kan

atty's said...

wah..murah rezeki anje.tahniah

mummy_ayu said...

wah..caiyok2!! tahniah..dah 2nd cash out dah..

.:mama dhia:. said...

seronok ek dapat banyak..
rezeki..
hb kite sangat2 menyedihkan..
dah lame x gerak..
64 sen jer..

Nana said...

kita nye xtau la
bile bole cash
mcm makan tahun je kot
baru mrasa hehee

Farra Dhelina said...

caya lah anje!

Mama Zharfan said...

me pun cash out--yg last cash out belum dpt sbb ada technical error--HB kata nak bank in by this week yg me cash out ari tu :)

|| NaFiRaa || said...

wew~ masyukkk~

Azziera a.k.a Ziera said...

cme nk ajak kwn register ek ?
cume ajak je eh ?
x payah tulis name kite ke .

Ummi Eisya&Amani said...

wow..tahniah..masyuk tul blog anje ni kan..

Myra Jay said...

MJ mcm dah mrajuk ngan HB..huhuu..

Tak penah cashout lagi..:(

kayyana said...

tahniah anje.. bilelah yana dpt cash out kan HB yana tuh..

MamaRifqy said...

HB naa mmg dah lame tidooo!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.