Followers

Friday, April 29, 2011

♥ OFF - Outstation ♥

 Sorry ari ni tak dapat nak umumkan pemenang,
3hb May mama umumkan beserta contest baru nanti k
mama OFF ke Putrajaya Recruit pekerja kat Menara Sri Wilayah
ada sape2 keje area situ?leh la berjumpaan
tapi camera cokia tak bawak la tertinggal dalam beg dslr adei...
selalu rajin usung kesana sini...

malam ni kami pulang ke kampung halaman papa kat Felda Ijok Selama
doakan kami selamat sampai ke destinasi
so ada sape2 orang selama?leh la jumpa kat pekan selama
PENANG?tak sure jadik ke tak, sebab cuti mama untuk 3 & 4 May terpaksa dibatalkan
atas sebab2 yang tak dapat dielakkan, our vacation ditunda ke 14hb - 17hb tempat?tak tau lagik
maybe akan ke Penang jugak kot
cuma tido 2D1N je kot, plan 3D2N
ape2 pun kalo berkesempatan mau jumpa orang penang Zura + Gieyana
so happy weekend & selamat hari Buruh & pekerja
untuk semua kengkawan yang makan gaji cam mama hu...hu...


Cantik tak banner baru yang Gieyana watkan untuk mama

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

11 comments:

Gieyana said...

mmg kecik ler plak kan..nk kena adjust lg nie...krg ai adjust k..

alahaii..Ai off balik kg lah..Nureen ajak balik kg..then hb lak outstation..insyaallah Isnin ai dtg awal ke Penang..kalau da jodoh leh jumpa k..

MrS. F!zA said...

ouh nk tnya kiranya hadiah header mng GA kita tu tk pyh la ek?anje diam je tkde plk bgtahu apa2..ke anje ada order ngan gieyana plk header gini.

mamalieyna said...

waaa gie wat kan header..jeles2x..hehe..

apapun coti tetap coti kan nnti..lmbt sket jer..

hope semuanya selamat ok~ ^_^

atty's said...

cantik header yg gie buatkan tu..kty suka..

Nana said...

slamat bercuti
kita x g mana pon cuti ni
dok umah je kot

~Siti Hajar~ said...

**Walimatul Urus**

Assalamualaikum…

Sy nk jemput Anje sekeluarga ke majlis perkahwinan adik bongsu sy pd hr Ahad, 8/5/2011 (Kulim, Kedah)& kenduri sblh SIL 1/5/2011 (Ipoh, Perak), pelan lokasi ada kat blog saya, jemput datang yer..

p/s : klu datang utara singgah yer..

EiJa ZaQuaN said...

slmt hari pekerja dan selamat bercuti anje..

cantik banner baru anje tu..:)

ibuayahdamia said...

happy weekends...ingtkan jadi ke penang...hehe

Nisa' Azman said...

ok, have a nice trip!

Farra Dhelina said...

ctk lah header kak g tu.. pndai eh dia buat

MamaRifqy said...

nampak cun header tuh anje!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.