Followers

Thursday, April 7, 2011

♥ Penangan tak BW = UV Merudum Kebabow ♥

Selamat pagi semua...minggu ni mama bz sangat2
nak double check peserta contest pun tak sempat
kat rumah dah penat nak layan blog pun tak de mood, layan FB je jap
pastu zzzzzzzz.......rindu nak jengah blog kengkawan
mesti dah banyak citer yang mama ketinggalankan
ari ni kalo sempat nak pi jengah balik semua bloglist kat blog mama ni k...
so sorry la kengkawan, keje kena diutamakan dulu...hu..hu...
oleh kerana tak BW makanya carta UV mama makin menjunam...nge..nge...
nak wat camne, kita tak pi rumah orang, orang tak datang rumah kita la kan...


entry terakhir hanya 21 pengomen sahaja, hasil tak BW punyer pasal ni
pengomen makin kuraang...


UV untuk seminggu, adei lagik la tak masyuk...tinggal 300 lebey je, kalo weekend memang merudum la
sebab mama tak update langsung....banyak benda nak citer tapi semuanya tak sempat nak mengarang...
jadik la kan dari tak de...TQ pada kengkawan yang tak jemu2 singgah blog mama ni
walaupun mama tak sempat nak BW ke blog kengkawan....
jangan sedey2 k, nanati mama wat marathon pi terjah semua blog kengkawan k...

p/s kepada orang Penang, hujung bulan ni mama pi bercuti ke PENANG...mau jumpa GIE teringin nak jumpa Nureen, Zuraiwan & sape2 lagik kat penang, kalo berkesempatan la, nanti kita sms k...

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

15 comments:

mama tisya said...

wah jln2 ke penang plak

MrS. F!zA said...

wee...mau p bercuti ke penang..bestnya kan jalan2 jmpa blogger jauh..

fazilzura said...

mmg besh ke penang , lg2 jmp zura & gie... mmg happening, krim salam peluk cium kt depa yek

mummy_ayu said...

wah..nak ke penang..best tu...

Nana said...

wah nak jalan lagi ni..
mmg suke jalan la korang ni kan hehe

Zaidah said...

nak buat macam mana...memang adat berblog macam tu...sabor aje...

|| NaFiRaa || said...

saya punye UV lagi sikit..muehehhe.. nampaknye saya kena tambahkan usaha lagi..:)

kayyana said...

uish.... tinggi gak UV anje.. takpe anje.. pentingkan keje dulu.. yana selalu je tgk blog anje.. bile takde entry bru jenjalan tgk gambo balqis jelah kan..

Myra Jay said...

Nak mai Penang ye..?? MJ dok Penang.. Leh ar roger k :)

haslina said...

gitulah kan, klu kita rajin banyaklah hasil mendatang..kan.

Fara_Adura said...

Wah nak g penang ea.. fara baru balik. Besh2. Makanan die.. mak ai sedap2 oh

zahidah dihaz said...

tak puas jalan kat penang hari tu.,. rasa nak g lagi...huhuhuhu


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/sana-sini-dacing-roket-bulan.html>Sana sini | Dacing, Roket & Bulan?</a>

[-suziey-] said...

xpela..jgn jadikan tu sebab utama kita berblogging.. :)

Mama Zharfan said...

mine pun setakat 400-500 ajer lately...sbb tak BW gak lah...

MamaRifqy said...

ala..banyak le jugak dr naaa ni ha!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.