Followers

Tuesday, April 19, 2011

♥ PhotoShoot @ Taman Metropolitan - Part 2 ♥

Sambungan PhotoShoot after balqis tukar baju lain...
layan gambo je la k...dah malas nak citer
gambo banyak sangat terpaksa ditapis...






langit cerah time ni, tapi tak lama lepas tu hujan turun, kami terus balik






plan mula2 nak pi Putrajaya, Sabtu seharian hujan dari pagi sampai petangkan
planning semua terbantut kami just pi jenjalan bawak balqis main playGround je
kalo mama + papa lagik suka bawak balqis pi taman @ playground
daripada pi shopping complex, sebab apa?suasananya nyaman aman & tenteram
dengan udara yang segar, berbanding shoping complex...
sebab tu rata2 gambo kami pi taman je...

this weekend kami nak pi The Mines plak, nak naik wawa splash...dah ok ke ek wawa spalsh tu?
2 minggu lepas kami pi still rosak lagik...
Sila Klik2 Jika Berminat

12 comments:

Jiji-Fify said...

rajin akak pi photoshoot.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Myra Jay said...

Pandai si comel Balqis posing.. suka tengok, macam2 gaya ada :)

yangyuyu said...

guna dslr tapi kalau tak reti guna, gambar macam kamera biasa je, belajar la fotografi:)

LYAfrina said...

syoknyer..
dua2 beranak bposing:-)

zahidah dihaz said...

memang model taman ni...hehehe


New Entry: TAMRA THE ISLAND

Nana said...

mantappp
kamera baru hehe

eima said...

MAMA die pun sama pandai posing patut la balqis pandai posing ...

Gieyana said...

apsal Balqis guna ranting kayu tue? nk pukul bapa dier ker?

byk benor pic...n byk berposing..bestnyer..:)

mamalieyna said...

penuh la aktiviti mereka ni..jalan2 saje..hehe..kak eina kena selang seli, en suami kerja kdg2, pastu dh jahit mnjht ni, kurang la sket aktiviti jln2..apapun, kalau ada masa harus jalan2..lalala..hehe..

comel posing posingan dua beranak ni..hee~

Farra Dhelina said...

klu dpt kat pjtrjy ni anje..mmg best kan!!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cantiknya gambar2 nih...penangan DSLR ni mmg best

NurShahFamily said...

salam anje.... nice pic hehehe.
nur mintak 1 pic ye.. nantikan n3 sok ye hehe

tq

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.