Followers

Monday, April 18, 2011

♥ @ PlayGround Kota Damansara With Love ♥

Sabtu ari tu hujan lebat, planning nak pi taman tasik titiwangsa @ Putrajaya
tapi terpaksa dibatalkan, so seharian kami tak pi mana2, just pi Playground
Kota Damansara je, ni port terbaik balqis main playground
dalam sebulan tu leh katakan 4 @ 5 kali la kami pi sini
sebab dekat dengan rumah then best, kami bagi balqis puas main sampai 2 jam
nak bagi anak2 bergaul dengan orang lain, kalo dok terperap je nanti takut plak nak bergaul
dengan orang lain time nak pi school nanti



betul2 tak bagi kerjasama k, dah menan depan mata kan, tak de maknanya balqis nak layan mama


tengok la tu bila soh posing, gaya yang tak beri kerjasama











setelah cukup time 2 jam, punyer la susah nak soh balik
kalo leh nak bertapa kat situ gak







time ni ada stage kat Giant, tak ingat la plak diorang wat acara ape
kami dok menumpang posing2 je...

rasa panas bontot bila weekend tak pi mana2...ha..ha...dah biasa jenjalan....
Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

~~@lyci@~~ said...

kalau bwk adam g shoping komplek pun wajib g tempat main.. puas kan ati dia..

Nana said...

hahahha sama la kita anje
panas je bontot klw weken dok umah
mesti nk kuar gak
g jj pon jadikla hehe

Nad @ MamaZakwan said...

suke balqis rambut pendek,
baru nampak cam bebudak sket..
bile rambut panjang cam dah matured sangat..hehehhhee

Mamamya said...

dah lama x bawa anak2 pi main2 kat playground....

balqis ni baru potong rambut ke anje? mcm pendek je rambut dia...huhuhuhu..sori klu t'silap pandang...:)

Ummi Eisya&Amani said...

mcm style posing balqis..mmg boring klu tak g mana2..

.::Lynn::. said...

sama la kita.. kalo duduk umah gerenti panas bontot.. kepala kuar asap...ekekeke

ch@ said...

si aQish ni kalau posing, susah nak missed-out dia punya gambar. kena tengok one by one, part by part, lepas tu tukang tengok mesti senyum sesorang, comel betul. suka tunjuk pipi ya cikAQish.

wan nurul hezrina said...

aah btl kalau tak kemana mmg bussan.nak2 kat pjayanie bila weekend mcm takdok org dah..mana g umat manusia.tapi bila kuar g alamanda..mak aiii penuh org..rupanya semua berkumpul kat situ

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.