Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, April 29, 2011

♥ Tahniah TOP 6 - Cute Baby With HAT Contest ♥

Morning semua, sorry result terdelay 1 hari plak
sepatutnya semalam mama umumkan tapi BZ tak sempat so pagi2 ni mama umum result
Tahniah diucapkan untuk kesemua TOP6
semua yang join comei2 belaka, pening juri nak pilih
jom kita tengok sape yang terpilih....

^







^







^







^









pembetulan nama Damia Aleesha kepada Dania Alisha (sorry cute mum)
dalam bunga ada kumbang, contest kali ni memihak kepada Girl
tak pe next time leh try lagik bagi yang tak berjaya
so after this petang2 sikit mama umumkan pemenang
sorry ek banyak proses sebab nak kena tapis2 dulu la
nak pilih yang terbaik k, ada sape2 berani teka sape pemenangnya dengan tepat?
keputusan juri adalah muktamad, tak de pertikaian k...
secara automatiknya, TOP 6 layak untuk rebut hadiah Grand Prize
untuk pemenang nombor 1,2 & 3 anda tidak layak untuk join contest berikutnya k...
yang tak terpilih untuk nombor 1,2 & 3 masih layak untuk join Next Contest

p/s To All Juri, sila pilih Winner pilihan masing2 then email kat mama k...

Sekian,
Happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

20 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mamalieyna said...

tahniah buat top 6~ bergaya habis memasing..comel sangat~

eima said...

good luck semua

Cute MuM said...

tahniah top 6.. yea yea dania tersenarai..tapi nama Dania salah lah aunty..
"Dania Alisha"

dilazfamily said...

tahniah top 6. good luck semua anak-anak yang comel

azura samsuddin said...

chumel2 sumenye ... kalo anak sis suzie x ketinggalan top 6 jugak!. all the best

mummy_ayu said...

wah...semua tomei2....tahniah & good luck lagi sekali..mesti confius nak pilih winner nie..sbb semua tomei2...

Norazrani Maamin said...

x de rezeki kakak farhanah..x pe, join lg next contest..huhu

tahniah TOP 6..gud luck semua!!

ibuayahdamia said...

adoilah..dah lah nama tersalah tu damia aleesya...ngeh ngeh ngeh..

tahniah top 6...tak der rzeki aleesya kali ni..tak pe next time join lagi kan...hehe

MamaYatie said...

tahniah si comel semua...good luck ye!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to kak ina: semua comel2 kan

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ayu: tu la semua nama lebey kurang, ramia yang damia sampai kita pun salah taip...ha...ha..

Nana said...

alamak damia ada lah..
hehehe
good luck seme

Farra Dhelina said...

taniah..

nanakimie said...

semua chumeyl2x!nana teka dania aleesha menang!hehe...

ogy said...

Seronok nya Shafiyyah ada dalam list. cuma nama Dhia Shafiyyah tertinggal H. hehe. Anyway tahniah semua TOP 6 :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel semua...geraaammm :)

airis naufal said...

tahniah sume.. my airis ade kat situ... hoyehh.. gud luck tuk sume

EiJa ZaQuaN said...

x sempat nak joint contest anje ni..
anyway tahniah kpd sume top 6..mmg comel2 sume..
tahniah & goodluck to my niece..dania alisha..:)

AyuArjuna BiGoshh said...

comey2 comey2 comey2 susah betul nak pilih ni :)

MamaRifqy said...

dah kuar result baru nak mengomen..apakan dayaaaa!Tak nyempat!!

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.