Followers

Monday, April 25, 2011

♥ Today No Entry...WHY? ♥

Selamat Tengahari semua....lambat bersiaran ari ni
tak de wat autopublish pun, weekend kami tak pi mana, tak menembak dengan DSLR pun
balik kampung cari ketenangan?nape?
ari ni mama half day, pagi tadi pi mahkamah untuk amik dokumen
susulan kes papa ari tu, mood blogging memang dah kelaut biru yang dalam
sebutan kes kami akan dibicarakan pada 19 Mei 2011
sekali lagik amik cuti untuk pi mahkamah
hari ini dalam sejarah, kena betul2 prepare ni untuk menang kes
mama berdoa semoga ada rezeki kami untuk menang kes ni
sebab bukti semua dah cukup tunggu prosiding mahkamah je...

kengkawan semua doakan kami berjaya k
orang yang teraniaya selalu memdapat pembelaankan..
so harap2 kami pun camtu jugak...tak tau nak cakap ape lagi
hujung bulan ni kami bercuti panjang ke Penang untuk mencari ketenangan
sebenarnya takut sangat2 nak berdepan dengan Hakim ni
dah la mama ni jenis gugup, jenuh wat kronologi kes
takut2 tersilap cakap plak nanti....

untuk contest, esok mama publish kesemua peserta yang join
then rabu akan ada shorlisted, Jumaat mama umumkan pemenang
sebelum mama bercuti pada 30 April 2011 - 4 Mei 2011

p/s tengah bertungkus lumus dengan Payroll, minggu ni kena siapkan jugak...


Sila Klik2 Jika Berminat

6 comments:

mummy_ayu said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar...HB kat sini...

MamaYatie said...

anje ada amik lawyer kan...hopefully semua berjalan lancar

Farra Dhelina said...

kes ape ni anje?

mama rifQy said...

oooooo..patut la anjee sepi jeee!!apepon gudluck ye anje!!

@farra:tolong jawab..rasenye kes yang papa balqis kene tipu ngan kwn die tuh..ribu riban gak rasenyee

Bionic women said...

good luck..
semoga Allah permudahkan segala urusan

♥SyilaSyira♥ said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar..semoga Allah permudahkan urusan anje...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.