Followers

Wednesday, April 27, 2011

♥ TAHNIAH!!!TOP 12 Baby With "HAT" Contest ♥

Selamat petang semua, seperti yang dijanjikan pengumuman TOP 12 untuk contest mama
contest kali ni tak mau delay2,semua mau cepat
so juri diberi masa kurang dari sehari untuk wat keputusan
mana juri yang lambat wat keputusan, pilihan anda terpaksa di DQ
sebelum tu nak ucapkan TAHNIAH kepada TOP12 yang terpilih
ada seramai 7 orang juru nilai yang sama2 sebulat suara memilih TOP 12

Banner Contest

Nama dibaca bermula dari kiri sebelah atas then sebelah kanan baru turun ke bawah k

Airis Mia Darwisyah
Damia Aleesya
Dania Aleesha
Dhia Safiyyah

Nauratun Uzma
NurAleesya
NurFasya Afrina
Elisya Afrina

Ahmad Ariff Shah
Muhammad Hadif Khumaini
Nurul Damia Amnan
Nur Amirah Farhanah
Tahniah semua k, wah ramai peserta Baby Girl la, ada 2 je kumbang yang terpilih
tak pe pada yang tak berjaya, jangan keciwa k, leh cuba next contest
awal bulan 5 mama umumkan, untuk makluman semua
esok mama publish TOP 6, so semua TOP 6 layak rebut hadiah Grand Prize
2D 1N Vacation
untuk hadiah bulanan hanya akan diberikan kepada 3 orang pemenang je
then 3 orang pemenang yang menerima hadiah berkenaan tak leh join NEXT contest k
anda akan dikuarantinkan untuk rebut hadiah GP nanti..

to all para juri, sila telek2 & belek2 TOP 12 diatas then email senarai TOP 6 pilihan masing2
anda hanya diberi tempoh sehari je, esok pagi mesti dah email
kalo lambat pilihan juri akan di DQ

p/s untuk makluman semua, untuk next contest kalo leh send gambo yang jelas nampak muka baby & ciri2 yang diperlukan untuk contest berkenaan
ada juri yang sampai ngeluh, "pandai bergaya budak ni, tapi tak jelas la muka dia"
sayang je tak terpilih tau...

Sekian,
happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

24 comments:

eima said...

anak mrs.k ade ...anak nana pun ade... goodluck guys

airis naufal said...

ade pic airis..yang 1st skali tu.. heheh.. tq mama..gud luck sume

Farra Dhelina said...

gdluck yer!

ibuayahdamia said...

alhamdulilah..sukanya gambar damia aleesya ader..

p/s: nama semua nak dekat sama daaaaa

etiey.com© said...

ok note!

mummy_ayu said...

wah..dah kuat dah..iris takde la...
:-(..tak pe cuba next season plak..congrats to semua..ramai anak geng tu..
and good luck semua!!

MamaYatie said...

wah! tomey2 semua..tahniah
yg saya cam, airis anak eb; arif anak MZ & Asya anak Lya.

top 6?
Airis Mia Darwisyah
Dhia Safiyyah
NurFasya Afrina
Ahmad Ariff Shah
Nur Damia Amnan
Nur Amirah Farhanah

MamaYatie said...

teka2 jer la..kekee

Lelord said...

goodluck

Norazrani Maamin said...

alhamdulillah, gambar kakak farhanah ade..

gud luck pd semua.. ;)

♥SyilaSyira♥ said...

mmg semuanya comel2...good luck

kayyana said...

alah.. takde rezeki la... takpelah.. cube lagi next season..

dilazfamily said...

tahniah pada yang terpilih.
Qistina cuba next contestlah

LYAfrina said...

wahh.. x sangka asya masuk top 12.. 1st time utk contest anje ni.. sblum ni nak msk ke top pon ssh.. sbb semua y join contest anje superb2 blake..

gud luck buat baby mama asya...
n 2nd afrina... ank nureen pon ade..
& utk semua y mmg comel2... tahniah& gud luck...

**ermm..nama lbh kurang jer masing2

Nana said...

damia ada..
good luck buat semua top 12

Nana said...

anje nama damia bukan nur
tapi nurul damia amnan hehee

Nisa' Azman said...

congrats pd yg listed!!!
gud luck ye..

fa10 said...

tahniah semua.
tahniah jufa buat Uzma,
thanks buat juri2 n penganjur

mama rifQy said...

Tahniah ye sume !!!

Ely Hasrul said...

wahhh if bleh vote dh lama vote yg spek orange tuh hehe

Ummi Eisya&Amani said...

eisya di situ..10q..

mamaqari said...

waaa...comel2 belaka..good luck to all=)

airis naufal said...

mamayatie: airis tu anak saya.. bukan anak eb.. ce tgok btul2..hehehe

-Nureen- said...

elly terpilih la..
cuma silap ejaan nama cikit
elisya afrina
yg betulnyerr
ellesya afreena ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.