Followers

Thursday, April 7, 2011

♥ Update - Hadiah Kemenagan Magazine "PA&MA" ♥

Selamat petang, hadiah masih panas lagik...
time nak pi lunch tadik dapat hadiah dari Karangkraf...
dah lama mama join contest no, hadiah ada lambat sikit atas sebab2 yang tertentu
hadiah kemenangan dari hasil join contest PA&MA
http://damiaqish.blogspot.com/2011/02/alhamdullilah-balqis-menang-contest-di.html
jom tengok ape hadiah yang balqis dapat

bungkusan purple, mesti cute mum & Nana sukakan, warna peberet deme ni


dapat CD & bekas sarung untuk basuh baju...suka2, tapi balqis dah besaq la, CD ni simpan untuk adeq balqis nanti...jom kasik close up sikit


warna hijau lagik tu, mestu CH@ Mama Oni sukakan, peminat hijau itu cantik...
jom tengok gambo yang mama submit kat PA& MA



PA&MA keluaran MAC 2011


setiap baby yang ada gambo ikan nemo tu akan dapat hadiah dari PA&MA
kenai tak yang mana satu gambo balqis?
tak kenai?jom kasik close up sikit


tu gambo yang siap wat tangan tu, time tu gambo kami pi Holiday ke Pulau Pangkor...


ni gambo yang sebenarnya2 tiada yang lebey benar daripada yang benar, ni la gambo yang paling benar....
tapi now latelt kebizizn yang melanda, dah tak join contest thru magazine
bulan depan baru nak rancakkan semula penglibatan tu, sebab Sifu akan balik ke Malaysia...
so kengkawan, jom la join contest thru magazine, hadiah best2 tau...
Antara hadiah Contest yang masih pending tapi penganjur dah mention sebab2 delay:

Dan mama masih berhutang hadiah untuk contest:
Birthday Contest By Mama_Balqis - 3rd Winner (Friday ni will post)
Baby In Black @ White Contest - 2nd Winner (Esok mama pos k)
Top Commentator Lucky Draw By Mama_Balqis (Friday ni Will post)

to all pemenang, mohon maaf sangat2 sebab tak pos hadiah lagik,super duper BZ sampai blog pun dah terabai, untuk Suzie UK time kita gather2 mama kasik hadiah tu k, to suziey.com leh email alamat sekali lagik tak, ari tu pos rasanya salah alamat kot, dia pulangkan balik...hu..hu..sorry... 

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

22 comments:

mama tisya said...

adiah magazine dh smp ye...ok akan tgu adiah itu..wah jmpe mama zharfan ye

Miza Yusof said...

TAHNIAH :)

Jiji-Fify said...

congratzzz!!! alahai comeynya dia pakai towel!! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Cute MuM said...

hihi.. tau2 jer fav colour kitorang..
nak jugak join magazine contest..
selalu anje masuk contest magazine apa selain Pa&Ma? nie yang rasa nak hantar jugaklah..

mummy_ayu said...

wh..best2 hadiahnya..tahniah!!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

tahniah anje....

Bionic women said...

kita pun dh lama x berapa aktif dalam peraduan magazin..huhu

eima said...

behsnye hadiah ...tahniah

yantz-yeem said...

tahniah anje...heeee bila nak bg balqis adik plaks nie..hadiah cd dah ada tu..

Imaan09 said...

wahhh besnyaa anje..

Nana said...

hhahha
kita baru nak mention eh lawa nye dia nye envelope kale pepel kekekke
bez tu dapat cd
dah la cd tu mahai kan rege dia
rezeki2

Farra Dhelina said...

weee bestnya dpt cd...taniah lagi sekali anje & balqis

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bes tu menang cd...benda yg net tu digunakan utk basuh CD..if nak jaga ketahanannya..:-)

haslina said...

wah tahniah gitu. rezeki kan.
;))

Mama Zharfan said...

wokeh..nanti kita jumpa yer..me tgh buat to do list in msia..ada part dating2 dgn kwn2 heheh nama anje ada dlm list me ni ;)

Iela Fazielah said...

wah bestnyer dpt adiah!

airis naufal said...

Wah... bestnye.. tahniah balqis..

[-suziey-] said...

waaa dpt cd.. :)thniah..

ni add kita..jgn silap ok..

433-0-1, JALAN 1/132,
GASING INDAH,
59200 KUALA LUMPUR

ibuayahdamia said...

wow...hadiah best tu..tahniah..

MamaRifqy said...

wah..hadiah dah sampai..baguss!!hehehhe..

na ni mmg lemah longlai nak masuk thru magazine!hehehhee..malas yang amat!boleh??hahahaaa

♥sYiLaSyiRa♥ said...

bestnya dapat CD tu...warna sgt menarik

harlinda halim said...

Sy dah packing hadiah balqis...tggu nak pos jek lagik! Sowyyyy dear...sooo soryyy....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.