Followers

Thursday, April 28, 2011

♥ Website THE BEST Download Citer Melayu ♥

Zaman dah canggih, dunia dah maju kalo tak sempat tengok wayang
rasa rugi nak beli VCD, leh la download citer DRAMA Melayu kat website bawah ni
leh tengok kat rumah sambil baring2 k
antara citer2 yang ada tengok kat bawah ni k, ada banyak lagik listing citer2 melayu


bukan takat leh tengok kat tonton.com.my je, kat website ni pun leh download citer k

Sharing Is Caring

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

sW33tdARLiNG said...

wahh cunn dah kuar download.. haruslah mendownload niiii

mummy_ayu said...

memang ..sekarang nie banyak emudahan..antara pandai ngan tak je..part nie memang ayu tak pandai sgt...

rara pinkmafia said...

cite omputih tak de kak?hehe

Nana said...

mgm bese tgk kt situ je
klw ada episod terlepas

RieNa said...

kat mana link nya akak? x paham ni. :p

Aidah said...

apa alamat website, tonton.com.my ker??

SuZiE said...

ape websitenye??

dilazfamily said...

dilaz selalu buka web nie tengok cete.
kadang2 tak sempat tengok TV

*∽ IZAN ∽* said...

wah menarik nih.. leh terjah lepas ni heheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to all, sorry tak bagi link esok mama bagi k balik ni nak kena pi carik kat FB la...

♥MiZz-siHa♥ said...

cun dah kuar...kat link mn yea??

munna said...

mendownload lah lepas ni kerja munna...

MamaRifqy said...

ooooo..macam ni ek?? encik hubby je yang duk donlod..Request je..tup tup..dah siap!heheheeee..orang IT!!na tak retiiii

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.