Followers

Friday, May 6, 2011

♥ 2 BE Nuffnang ♥

Dah lama tak citer pasal Nuffnang kan,
so ari ni nak citer mama dapat 2BE
b4 this ada dapat gak, tapi tak de la banyak, jadilakan..
BE yang tengah running laju2....
ada sape2 yang tak tau pasal BE, UV, ME, CPC?nak terangkan lagik ke?

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

15 comments:

Cik Ila said...

Bestnye...cik ila dh lme tak dpt BE..huhu

ajumohit said...

anje punya UV klik skrg brp ye???
bila la aju nak dpt BE ni hahahha

Gieyana said...

Tahniah2..:)

Misz Farah said...

baru je berjinak-jinak dgn nuffnang ni.. hihiks

mummy_ayu said...

tahniah2!! best tu..ayu ada satu jer..harap berjangkit la ngan anje..dpt 2, 3...

Farra Dhelina said...

taniah anje! kita pya...sedihhhh

Nana said...

wah bez!
ktia 1 be dah jadik me dah

:|: TinTa Kibod :|: said...

huh baru ku tahu itu namanya BE..haha kesian kt diri sndri...
kalo gitu..sama la ada 2 BE..yahuu!!

*entri baru Mak...

mamalieyna said...

dah lama tak dpt BE...BE tu akan tertulis kt atas BE..ekeke..

Cute MuM said...

uyun punya be dah takder..
kalo ada rezeki, adalah kan..

etiey.com© said...

tahniah!

♥MiZz-siHa♥ said...

tq 4 ur information..
kt xpenah dpt BE lg..
sronok la dpt BE kan..

MamaYatie said...

dpt BE baru..bestnya!! rasa mcm dah give up dah nunggu BE..apapun saya enjoy jer blogging

anje, smlm tenet up down,ntah cane terpublish 2 n3 yg tngh draft..hari ni dah keluar dah n3 taman tasek tur..

Mama Zharfan said...

beshhh tu! me dh sebulan tak de BE ni..:(

MamaRifqy said...

na adah berkurun xde BE!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.