Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, May 23, 2011

♥ Akhirrnya Beli Jugak Wallet Mama ♥

Akhirnya mama beli jugak wallet idaman hati
Jusco ada wat sale 21 May - 13 June 2011
ari sabtu kami terjah JUSCO untuk beli wallet mama
mula2 plan nak beli Guess, ada new design mama tengok kat website
tapi kat Jusco tak de brand Guess, kalo kat parkson ada la
so akhirnya mama beli wallet brand lain, janji dapat then memang sesuai dengan taste mama

warna still black jugak
B4 this beli BUM jenis wallet yang panjang tu
tahan hampir 3 tahun dan akhirnya koyak
so yang baru ni hope leh tahan sampai 4 @ 5 tahun

design yang menjadi pilihan mama, ada zip untuk wallet
yang penting compartment utuk kad ada banyak
puas hati, leh letak banyak kad

anak dara yang sibuk nak jadik model wallet

dari ari tu balqis nak kasut lampu2 & pinky colour
tengok kat Jusco ada size untuk balqis
balqis ni nampak je tecik tapi kasut size 26 tau
tapi sayangnya tak de less, awat la brand barbie ni selalu tak de less
kalo da pun 10% je, kedekut tol la


habis hati la si anak dara dapat kasut yang diidamkan
papa plak?ape laie semalam dok rembat lagi satu raket badminton
RM199 sebatang, perh mahal giler leh dapat handbag + kasut untuk mama k
tapi apa kan daya dah minat, beli jugak la..

carik wallet mama ni sampai 3 kali ke Parkson & 4 kali ke Jusco
baru beli jugajk akhirnya...

p/s ada sape2 kenan, pasni Bodek papa nak beli hanset plak, nak pinky2 colour

Sila Klik2 Jika Berminat

28 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

eima said...

wahhh cantek ...
suka jugak wallet gitu tp ima tak suka pakai wallet ...
sbb ima ni sgt pelupa org nye...huhu

kaki balqis cam kaki fahim ...
panjang

hadina said...

wallet tu mmg cantik..
warna hitam itu menawan kan... :)
org lelaki ni kalu dah minat, tak kisah dah harga brp...beli je..

[-suziey-] said...

salam anje..aduhh baru la berkesempatan nk masuk sini..waa dpt wallet baru :)

pstt..dh try guna manual mode ke utk shooting DSLR? try ler..lagi cun n puas hati :) kalau ade flash, jgn amik something yg bersinar yg bole pantulkan cahaya lighting secara direct..serong kan sket..so tht xde la terpantul cahaya flash :) neway cantik wallet tu..klu color pink msti comel..hehe ade ke :p

mummy_ayu said...

dah dpt dah wallet baru dia...
cun2..
Balqis pun dpt gak kasut barbie idaman dia..cantiks...

ct N honey said...

cantiknya kasut balqis warna pink lagi...
Apakah anda tahu tentang Neural Tube Defects?

chugie said...

salam..
dh lama x jalan kat blog anje ni.. bestnye dia dpt wallet tu..

psst: dah ada isi ye?? tahniah!!

azura samsuddin said...

cantik patern wallet tu anje, sonok ek dpt wallet baru, zur pun jenis yg akan guna sesuatu tu smpi 'lebam' kalo x jgn hrplah nak tukar2 he3

♥MiZz-siHa♥ said...

akhirnya dpt jgk wallet baru....
kt xberape suke yg berzip mcm tu sgt...hehe

Cute MuM said...

bagusnya papa sanggup pergi banyak tempat sebab nak beli wallet.. kalo daddy dania.. tak mungkin kot.. hihi..

syawalsimpsons said...

mmg terbaeek....cantik la wallet 2....jd berkenan lak..bg sini 1 boleh..hehehhe

Mamamya said...

akhirnya dapat juga wallet utk mama yer...

eh...wallet kita sama brand lah..cuma pattern n warna x sma....beli kat jusco jugak..huhuhuuuu..tp dah lama dah..tahun lps...

klu beli wallet ni mmg suka beli yg panjang sbb duit akan jd elok n cantik jer rupa parasnya heheheee...

UMMI FARIS HAIKAL said...

wahhh..dah dapat wallet baru ye..hehe..comey2!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik wallet tu..kasut pinky balQis pun cantik gak..pandai anak dara memililh.. ;)

ummiaqeef said...

waa..dah dpt dah wallet idaman ek. aqeef pun jenis kaki panjang. haritu belikan kasut size 28 sbb leh tahan lame skit..hehehe

♥Mrs.Eady♥ said...

cantik cantik cantik...:)

♥Mrs.Eady♥ said...

cantik cantik cantik...:)

MrS. F!zA said...

cntik ah wallet tu.. sukaaaa!!mmg nmpk gurly..

*eh papa balwis beli lg raket..hikhikhik dh minat kan..

NzA said...

cntiknya anje.....

wah, balqis dpt kasut baru lagi.....

IDAZS said...

cantik! saya suka yang ada zip gitu dan panjang, tak kembung sgt , sukaaa!

Ely Hasrul said...

cantek! i pakai wallet yg sama rasenye dh nk 9tahun haha.. tahan sungguh..yg tak bagus nye xdpt nk beli wallet baru haha kasut tu pon cantek

sarah-najwan said...

hehe..akak pom da beli..jenama sama weh..nati nk stori gak..hehehe

yg awk punya lawa..sb hitam itu menawan..

ch@ said...

padanla drpd jauh bersinar-sinar. ada orang beli wallet baru, hari ni nak pergi makan dgn anje la, mesti anje teruja nak keluarkan wallet baru. erm, niii yg tiba2 terasa nak tukar juga ni, nafsu-nafsu. hehe.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah cantik...
comel......

MamaYatie said...

raket mmg mahal kan..tapi hak branded selalu tahan lasak+lama..berbaloi la..canteknya wallet & kasut aqish...saya nak handbag, hak da ni dah lunyai..hehee

mamasue said...

mamasue pun suke wallet yg design gitu2...mamasuenye wallet skrg pun lbh kurang gitu, gedabak sbb byk tul tempat letak card,smp kdg2 tak jumpe slot yg mana 1...hahaha

wan nurul hezrina said...

itam itew menawan n pink itu seksi..hikhik

wan nurul hezrina said...

itam itew menawan n pink itu seksi..hikhik

Mama Zharfan said...

me kalau beli wallet mesti kaler pink heheh me dh beli satu wallet masa kat UK--tak guna lagi..simpan dulu heheh

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.