Followers

Friday, May 27, 2011

♥ AWAS...Jangan Linkkan Ia ♥

FB vs Blog, seriously mama suka Blog lagi berbanding FB
nape?sebab kat blog leh citer panjang2 then FB hanya untuk cari kawan2 lama
then upload gambo untuk simpanan & tatapan je
berbalik pada tajuk kat atas tu
sape2 yang nak share entry mama leh je mama bagi je tak de masalah
tapi kasitau dulu k, leh gak mama jengah blog tu balik
cuma kalo leh jangan linkkan kat Facebook
sebabnya kat opis mama tak de sape2 pun tau mama ada blog
melainkan Mamalieyna je, kalo ada yang tau pun diorang tak tau website blog mama tu
mama tak suka kawan2 kat opis tau, sebabnya nanti ada la yang nyebok
suka sok sek sok sek citer kat orang lain
kadang2 orang satu opis ni suka gak jaga tepi kain orang lain
so lebey baik diorang tak tau dari tahu tol tak
kalo dpat yang sekepala tak pe la jugak
see FB mama kalo ada sape2 yang nak add leh la cari nama
anje a.k.a mamabalqis
@

kalo nak tau kat FB mama pun , mama tak letak semua butiran peribadi atau sampingan lain
tak suka & tak mau dijejaki k, cukup sekadar simple2 je...
so hope sape2 yang nak share entry leh je tapi tak yah link kat FB k
entry ni bukan nak tujukan pada sesiapa, cuma nak kasitau je...jangan mare...

Sila Klik2 Jika Berminat   

13 comments:

mama maman said...

kita pun sama... fb dan blog tak semua org tau...

ps: nnt kalu free... kita add fb awk ye...:)

Nana said...

sama la kita
mmg xlink kan blog kt fb
xmau org tau
nak2 kawan opis
mmg klw bole xnak diorg tau

dilazfamily said...

ooo.nanti nak addlah

~Siti Hajar~ said...

mmg frenz blog & fb anje...hehe

Miza Yusof said...

miza lak kawan tau. lepas tu dihebohnya kat kawan-kawan lain. sekarang dah kisah. dulu dorang ada jugak perli-perli.

Mama Zharfan said...

yep..kwn2 FB me majority ex course mate me, so diaorg tak tau me blogger and aktif contest lagi..sbb mcm tak parallel dgn profession guaman..emmm

ch@ said...

kawan FB kita major kawan yg ex-ex-ex dan ex. ada juga kawan blog, tapi kita lebih refer kawan blog, so apa2 harus gunakan blog.

buka FB main game. ini pun rasa lama dah tak buat pembersihan frendlist.

♥MiZz-siHa♥ said...

kat ofis pon xde orng tau kt ade blog..xbrape suke orng2 ofis tgk blog..fb pon diorng xtau...sbb ofis kt ade 4orng je..hehehe..

MamaYatie said...

sama la kita anje..kawan FB lain,kwn blog lain..tak suka campur2 sbb tak suka nnt ada stalker..lagipun FB saya, saya add kawan yg konpem saya kenal saja..mmg ada kawan blog add saya kat FB tp utk berlaku adil, takde sapa pun saya add/approve kat FB....

mummy_ayu said...

Ayu memang lagi more ke blog..FB nie sbb nak trace kawan2 lama jer..

Ely Hasrul said...

nnti nk add lah.. accept fb ely hasrul okek hihi

mamaRIFQY said...

ohh.cenggitu ekk?? kat opis na mmg block blogspot ngan FB..time kol 1pm je baru leh on!!

kayyana said...

owh.. budak2 opis anje mmg kepoh ea.. erm... yana linkkan je.. tp btul gak ckp anje.. yana nak try padam semua maklumat lah... hehehe.. biar tau nama je.. bleh..? hehhe good job anje..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.