Followers

Monday, May 30, 2011

♥ Balqis ♥ Puzzle & I'M So Sorry ♥

Morning semua, weekend yang takde aktiviti sebab balqis demam
minggu lepas dah demam, then dah baik pastu jadik lagik, kali ni on off plak demamnya
dengan cuaca yang tak menentu selalu je anak kurang sihat
dah lama balqis tak demam, so weekend tak de pi mana pun...dok rumah je...
jom layan aktiviti balqis di rumah

antara salah satu menan yang balqis suka adalah PUZZLE
balqis minat tol main puzzle ni...

puzzle dora balqis


jari jemari chomell yang menyusun puzzle


balqis pandai melekatkan puzzle tu mengikut bentuknya
dan hasilnya....tanpa bantuan mama k
kasik enterprame sikit

penuh kusyuk nak menyiapkan puzzle tu

sepatutnya ari Ahad tu kami ke Birthday party Zharfan anak Suzie
tapi last minit tak jadi sebab balqis tak sihat
sama cam Gathering suziey.com b4 this yang last minit mama tak jadik pi
sebab papa xcident, rasa sedey sangat tak dapat nak join
tapi nak wat camne balqis tak sihat plak, so terpaksa la batalkan last minit
rasa seronok kalo dapat jumpa kengkawan kan
to suzie: mama minta maaf sangat2 sebab tak dapat datang, rasa bersalah pun ada

p/s mood - unhappy sebab balqis tak sihat + rasa bersalah + nak cari keje lain..
p/s top 12 contest tak sempat announce ari ni, sebab weekend tak sempat prepare ape pun...
Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

Kak Aya said...

suka tengok anak-anak susun puzzle..anak-anak kak aya pun suka susun puzzle..bagus untuk melatih otak berfikir

LYAfrina said...

moga cpt2 sihat yer balqish :-)

MrS. F!zA said...

sian balqis.. get well soon cayunk!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandainya balqis susun puzzle..moga cepat sembuh.my nuha eczema dia makin teruk..aduhai, risau btol!

mummy_ayu said...

pandainya balqis....Ian..jenuh la dok ajar..lum pandai sgt lagi...
tu la..ingat dah leh jumpa dah..banyak tul halangan kita nak jumpa..takpe..insyaallah..one day kiat jumpa gak..one fine day..
semoga balqis cepat sembuh...

mama tisya said...

sian balqis demam blk ye..kena dk umh la jwbnye..kn takut melarat lg kn..smlm pn cuaca panas..tisya nk main kt slide dkt kfc tu, riso gk kn demam blk...huhuhu

mummy_ayu said...

tu la..ingat leh dah jumpa kita..
takpe la..one day nanti kita jumpa gak..one fine day..
apa pun..to balqis semoga cepat sembuh...makan ubat tau!!

Farra Dhelina said...

salam anje..fra dtg sini.. :-)

get well soon balqis..comel je posing dgn puzzle tu..

sama lah, fra pun tak dpt dtg birthday party kak suzi..

[-suziey-] said...

waa bestnye balqis main puzzle..bgs kasi ank main puzzle..meransang minda si kecil..hehe

Huda said...

yeay! husna pun suka main puzzle :)

MamaYatie said...

get well soon balqis! anje nape nak tukar keja plak..huhu

mamaRIFQY said...

wah..bukan main kusyuk lagi main puzzle yek!!

kayyana said...

bijak nye balqis... bleh susun puzzle dengan btul!! bijak bijak.. nnti yana nk try kt rayyan danish lak lah.. apelah jadi agaknye klu die yg buat puzzle tuh.. hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.