Followers

Monday, May 23, 2011

♥ VIDEO Balqis Suatu Ketika Dahulu ♥

Biler boring2 mama suka tengok Video balqis time tecik2 dulu
ada banyak video balqis yang sempat mama rakamkan
dari saat kelahiran, sampai pandai jalan...
terasa baru semalam je melahirkan balqis ke dunia
video

biler anak dah besaq, jadi kekok plak pegang budak tecik..

p/s kalo mama tanya balqis sape dalam video tu, balqis mesti cakap tu Baby, balqis tak ngaku tu dia time tecik2 dulu...ada banyak video balqis yang mama simpan sekali sekala tengok memang menghiburkan sampai nangis pun ada
p/s time tecik ikut muka sape ek?

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

MrS. F!zA said...

balwis tgk tk?dia ckp apa??hihihi cumel!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to fiza: pernah tanya, balqis tak ngaku tu dia dalam video tu, dia cakap tu baby, balqis besaq baby tu kecik

mummy_ayu said...

tu kena cepat2 cari baby tuk balqis tu...kalu tak ..lagi kekok.. :-)

Zie Fauzi said...

Comel... balqis berapa bulan ni??

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ayu: tu la, tahun depan baru plan, sebab tahun ni plan nak cari keje lain dulu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to zie: time ni baru 8 bulan lebey gitu, baru pandai nak meniti

zaidah said...

alah...anje...internet slowlah tak dapat nak tengok ...asyik tersangkut2 aje...huhuhu

Ummi Eisya&Amani said...

ala kat ofis tak dpt tgk la..t tgk kat umah la..

Bionic women said...

sama macam dhiya x ngaku..hehehe..dia kata tu baby..

tapi sekarang dah pandai skit ler..bila tanya dia jwab dhiya masa baby sebab mama tunjuk semula baju2 dia masa kecik yg dia pakai dalam gambar or video tu, baru dia nak ngaku..hehe

sweeetttt kan, kita pun sebak kalau tgk

Mama Zharfan said...

cute :) me pun ada few videos my kids yg me simpan :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.