Followers

Thursday, May 19, 2011

♥ Dia Yang Tak Pernah kenal ERTI JEMU ♥

Eh eh, sape plak yang tak pernah kenal erti jemu tu?
jom tengok kat bawah ni


orang yang mama maksudkan adalah Fiza
dah lama mama memang GA kat blog Fiza
then dah email gambo pun untuk fiza wat header
berkat usaha jari jemari fiza, maka terhasilah beberapa header kat bawah ni


A


B
C
D

E


F

TQ sangat kat Fiza sebab hasilkan header yang cantik2 untuk mama
memang suka sangat2, lebey2 lagik sentuhan yang baru dari Fiza tu
shantek & mathing dengan blog mama
Fiza ni seorang yang tak mudah putus asa then sentiasa nakkan yang terbaik
sebab ape?mama dah lama setuju je dengan header yang b4 this
tapi Fiza berusaha jugak nak wat yang terbaik untuk header blog mama
maka terhasilah header yang last & second last tu
fiza dah wat yang second last tu, then mama nak plak tulisan yang sama cam ari tu
so fiza tukar balik yang lama punyer...sangat ceria header tu kan
so pada pendapat kengkawan, yang mana lagi shantek untuk mama jadikan Header blog mama?
A,B,C, D,E, @ F
Sila Klik2 Jika Berminat

14 comments:

Bionic women said...

yg last tu cantik..hehe

rara pinkmafia said...

bestnya dpt header.rara takde header pon =(

LYAfrina said...

semuanya comel2...
nanti blh la main tuko2....
lya bila la nk header y cun2.

syawalsimpsons said...

MMG DIER X RETI JEMU...HEHEHHE...MMG TERBAEEKKK 2...

mummy_ayu said...

semua pun cantiks....yg F tu ok....yg Anje pakai sekarang tu kan? cantiks.. :-)

Cute MuM said...

yang sekarang nie cantik..
meriah..

MrS. F!zA said...

adehh..malu lak kita.. nmpk mcm serupa je kan semua header tu.. gambar tu tkthu nk susun mcm mna dah..tulisan ngan bckground je kita mmpu ubah..

dilazfamily said...

cantik-cantik header 2.
dilaz suka header C, Simple je

Nia said...

Saya pilih E!
Ya header E!
hehe...

Nana said...

wah ada banyak pilihan ni
lawa kan header ni
cayalah fiza

ct N honey said...

saya lebih suka tulisan kau tercipta warna hitam tu...kemas dan jelas sikit tulisannya
7 novel bakal diadaptasikan kepada telefilem

adianiez AIDA said...

cantik hasil mrs fiza... ceria...
aida pilih D...

Ummi AmnaAmzar said...

ummi pilih E

mama rifQy said...

na paling suke yang D !!!!

Tapi kan..sume chantekk!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.