Followers

Tuesday, May 24, 2011

♥ Gadjet Baru Mama ♥

Lom beli lagi k, baru dalam tenangan, papa nak belikan gadget baru mama
since hanset mama dah dekat 2 tahun pakai
tapi tak de rosak mana pun, papa nak pakai hanset mama untuk 2nd hanset papa
so dah bagi Green Light ape lagik survey la hanset yang menjadi idaman
kalo ikutkan mama tak berapa suka sangat hanset canggih2
dapat yang biasa2 pun jadik la, antara hanset yang menjadi aim mama adalah
b4 this pakai sony, teringin nak pakai Nokia plak

Nokia E71 - ni pun dah old fashion, mama baru nak terhegeh2 nak pakai - Ada 3G

paling kenan yang ini k Pinky Colour lagik
kalo balqis tengok ni mesti suka punyer
dah tak de orang pakai pun, tapi tak pe la mama suka
cuma tak de 3G la, tu yang tak berapa best

E63 - ha ha semua old fashion tapi ada 3G
sape pernah pakai @ ada pakai ketiga2 hanset kat atas ni?
camne functionnya?mesra alam tak?
atau ada sape2 nak suggestkan hanset ape2, tapi tak mau yang canggih2
janji ada 3G & Camera cukup

p/s any idea?

Sila Klik2 Jika Berminat

26 comments:

mamasue said...

hasben mamasue pki yg E71 tu...tak de game lah...hihihi

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wow baru dpt DSLR dah nk dapat h/phone baru hehehe...

kita pakai yg jenis pink kaler tu..ok la ..camera kan dah ada
yg phone punya 2.0MP je..xde 3G tapi ada wifi..

ibu qaleesya said...

ooohh pakai sony best

MrS. F!zA said...

hihi kita pakai e72.. up sikit dr e71.. hahahaha

♥SyilaSyira♥ said...

wah bestnya nak dapat hpon baru..nak bg pendapat tak tau. sbb syila suka pakai sony..hihihi

mummy_ayu said...

wah..nak dpt hp baru pulak..best..semua pun ok....

atty's said...

kty pakai hp biasa2 je..janji leh update blog live..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ari ingat nak pakai mcm yang anje cakplah..sekali pergi kedai yang jual tu memang baik dengan kita orglah dia kata model mcm gini ckp...dia punya key pad mudah tercabut...kalau tercabut satu nanti yang lain pun ikut sama....tapi kalau tanya cik jue..cik jue sugget pakai hp mcm cik jue best...X10...memang best tak jemu...

AshAnas said...

Anje, lamenye tak bw sini.... Bkn anje je, sume blog pun shira xterjah, huhu.... Sejak hujung pregnant sampai la skrg br sempat.... Dah cantik la blog ni, ceria je warna hijau....

Shira pun hubby suh tukar hanset, die nk belikan bb tp shira sayang la nk tukar hanset... Pakai sejak pregnant anas, beli guna duit mas kawen....

Mama Zharfan said...

me pakai nokia harga 5 pound ajer ni heheh beli kat UK :) kat msia dlm RM90 gitu ajer harganya :)

LYAfrina said...

lya gak hp dr zaman tok kadok.. bru ni baru tuko, tp hp biasa jer...

Nia said...

aaaa,..sgt jeles! adakah itu warna pink? huhu..

NurShahFamily said...

asal dpt ape yg dihajat ok la tu hehehehe.... nur pakai nokia biasa je hahahaha warna pun tak de

♥Azie♥ said...

hai anje,azie tak bleh nak jengah blog,pc ada prob.
azie pki E63 tapi 3g dia kat belakang ssh skit,bila nak guna 3g terpaksa guna i phone 4 incik suami.e63 dia punya camera 2.mp jer.

dinor's family said...

ibu cadangkn pakai nokia,tahan lama byk pilihan model n ibu guna
C5 pun ok ada 3G ada camera n radio gak...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samela..hubby pon duk sebuk suh beli hp baru sbb hp sy dia nak wat 2nd hp dia..dia duk riki2 nak belikan blackberry..tapi yg murah2 saje..ehehe

Ummi Eisya&Amani said...

daku pun tgh kumpul wit skit lagi ni..nak beli gajet utk dakulak..tapi mybe bb kot..hihi..

mamalieyna said...

waaa best tu...dpt offer baik punya...mana2 pun cun anje..he~ lama tak main tukar2 HP..huu~

Mamamya said...

nokia E71 tu en.suami yg guna...setakat ni rasanya hp tu ok jer..3G pun ok cuma x berapa suka dia punya button tu comei2 benor...payah nak taip sms laju2...heheeee....

Iela Fazielah said...

ila pakai nokia express music je.. xtau hs canggih2 ni.. tp still ada 3G

dilazfamily said...

seronok yer nak dapat HP baru.nak gak HP baru, lama tak tukar HP

Nana said...

wah tipon baru....

wan nurul hezrina said...

tak pernah guna pulak..skang guna touch skrin jer..tukar angin

EIJAM'S FAMILY said...

wah tipon baru saya suke

ummiaqeef said...

kite pakai E71 tu je..2 thn dah hubby kasi besday present..

Cik Gadis ^^, said...

E71 saya hilangg ~~~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.