Followers

Monday, May 9, 2011

♥ Hoyey Header Baru Mama ♥

Morning semua, ada perasan ape2 kelainan kat blog mama tak?
kalo tak perasan sila tengok header blog mama kat atas tu?
cantik tak?ni semua berkat usaha MRS.FIZA atas kemenangan mama untuk GA yang Fiza anjurkan
dek kerana nakkan gambo balqis yang LATEST so terpaksala ukar background
baju balqis warna hijau, so background pun warna hijau gak la
ada banyak yang Fiza designkan untuk mama...terpaksa tukar2 warna sebab nak matchkan
dengan template Background

Sentuhan pertama Fiza

sentuhan kedua warna 2 tona, tapi mama mintak Fiza tolong rotatekan gambo balqis yang blah kanan tu

hasilnya, shantek...background nak betulkan sekali lagik

Background pertama, hijau pucuk pisang sama dengan template blog mama
then after that Fiza masih tak puas hati dengan header rekaannya
perbincangan dari petang bersambung blah malam
bagus tol fiza ni, sanggup layan customer sampai puas hati....then akhirnya

dapatla satu header yang cun....sape cakap cantik sila angkat tangan...
gambo header yang terakhir ni nampak sharp sikit...lebey cantik...
cantikkan...lebey shantek biler ada gambo mama...ahak...
TQ ye Fiza sudi layan kerenah sampai terhasilnya Header ni
so next time after ada New Baby, kena la tukar header baru...
p/s sangat jeles dengan Fiza yang selalu tukar2 header, harus kena belajar camne nak wat pakai PhotoShop, ada satu lagik design yang fiza wat, kat bawah ni yang mana lagik sesuai?

Sila Klik2 Jika Berminat

24 comments:

syawalsimpsons said...

cantiknyer...hehehhe...tahniah

MrS. F!zA said...

anje..dh try ke yg tgh tu?ke anje tk suka?

*erm..yg mna lg ok yg dh disharp kan ke atau yg tak? kita bg header tgh tu plk gmbr anje ngan balqis tu lg cntik sebab ada edit skit..tryla tgk balik kt gmail

♥ Mrs.Eady ♥ said...

cantik sgtt.....suka! :)

...sWeeT uMi... said...

congrate ye...chnatek nye header tu ihihihih (",)

Farra Dhelina said...

ctk lah anje...bru pasan, anje suka wrna hjau kan? dulu tak silap fra pun wrna hjau jgk kan??

*sorry baru dpt online ;)

~~@lyci@~~ said...

cantekkk... hijau... sejuk mata memandang...

MRS. K said...

suke hijau ek?? sejuk mata memandang

Sricahaya said...

mmg cun..

mummy_ayu said...

cantikkkkksss..hijau lembut jer..Ian suka hijau...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik...sejuk je tengok...

MrS. F!zA said...

alamak lupa ckp..header tu byk naman yg bt kan..dia yg edit gmbr2 tu..kita tolong susun je n pilih tulisan..kekeke kira gabungan bersama la..hahaha

Gieyana said...

cantik2..yg last tue mmg cantik..adeii ai x sempat nk godek header u lg..sorry sgt2..

atty's said...

i like..so much..cantik header tu..kemas..

Bionic women said...

tomei......suka tengok gambar mama ngan balqis tu...

♥MiZz-siHa♥ said...

cantek rmh yg br nie...sejuk je..nmpk kemas..

MamaYatie said...

cantek2x! suka banget..sweet jer!

fazilzura said...

WAH LAWO2..
zura pun baru je tukor header

♥c!k Ann♥ said...

cantiknyer!
tahniah!!

Ummi AmnaAmzar said...

yg 2nd last tu cantik..yg ada balqis tgk atas angkat tgn tu

Mama Zharfan said...

header+kaler sgt cantik!! i like :)

ch@ said...

ooo geng hijau juga rupanya, ingat dah salam blog tadi. cantik-cantik. anje memang suka header bergambar kan? cun.

eima said...

cantek....

MamaRifqy said...

memang chanteq!!! bile la na nak pandaiiii buat header chanteq gini

Nisa' Azman said...

suke warna ijau~!!! hehe.. xpe, cantik2, hehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.