Followers

Monday, May 16, 2011

♥ Joging @ Taman Layang2 Kepong ♥

Weekend yang tak de aktiviti yang best, cuma pi joging kat taman je pagi Ahad
ari Sabtu kami balik rumah opah balqis, ada citer sedey di sebalik itu
nanti mama story k, sangat sadis menangis airmata darah macam mana sekalipun
tak kan mengembalikan ia kepada asal
tepat kol 8.45pagi kami sampai ke Taman Layang Kepong
motif kali ni nak joging, tapi mama terbantut joging la sebab balqis tak mau pi joging
sibuk nak main kat playground, so mama joging dekat2 situ je
papa joging pusing satu tasik tu, ada berani?kalo mama mau pitam ha...ha...
tapi joging kat taman Layang2 ni kat Gate yang ke 2
jom layan gambo mama snap2 semalam, tak de banyak pun balqis tak mau bagi kerjasama

marah sebab nak biskut...tapi mama dok lagut nak snap2 pic balqis


comot makan biskut, oreo biskut kegemaran balqis...

pi taman kali ni bawak kuek2 itik balqis

papa kat belakang balqis yang baru je habis joging satu round tasik tu
nak kuatakn stamina katanya, minggu depan ada tournemet Badminton

yang tak join joging pun berpeluh2 ngalahkan orang yang berjoging k
haus pun ngalahkan ornag joging
Bliss air peberet balqis, perisa ape yang balqis suka?
semua perisa balqis layan...botol kecik ni tak cukup, selalu kalo minum 1 botol besaq
balqis sorang je dok perabihkan


berpeluh2

minum kalo tak gigit straw memang tak sah

muka bosan ajak balik, penat katanya panas plak tu, al maklumlah dah kol 10.00 lebey
playground kat gate 2 ni tak syok, banyak yang dah rosak,
kalo kat Gate 1 best banyak menan yang ada
so esok pagi2 kami akan ke taman layang @ kepong sekali lagik untuk aktiviti joging sampai lebam...
Sila Klik2 Jika Berminat

21 comments:

MrS. F!zA said...

out of topic! ada tgk tak emel gmail?amacam? saja try n error..

♥SyilaSyira♥ said...

comelnya balqis..leh jadik model bliss..

Bionic women said...

lama dah x gi sana..huhuhu...
dhiya pun x pernah ag bawak ke sana..

MrS. F!zA said...

*tgn balqis tu nti kita adjust ke tpi sikit..tk perasan lak smlm..

mamaqari said...

cita sedey apa mama? harap x de pape buruk yg berlaku..

Gieyana said...

bestnyer jogging..lm x jogging nie..:)

MrS. F!zA said...

anje nak semula ke tulisan tu? kalo nak kita ubah la tulisan tu smbil ubah tang tangan balqis tu..nti malam kita buat k

ZanaNordin said...

seronok buat aktiviti camnie 1 family kan...meriah rasa...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya jalan2 dengan family..betullah berpeluh mengalahkan orang jongging

Sidratul Muntaha said...

untung la anje esok dua2 coti.
daku ni.
esok aku sornag jer yg coti.
org tua kena keja.
naseb la badan.
lepak rumah jerlah..

MamaYatie said...

kekee...kemain hausnya org 'berjongging' tu yer..lumba lari ngan itek ker balqis..

dinor's family said...

imah pun slalu g sana gak, tp dah lama xkesana, bla plan je ujan lak sbelah ptg, klu g pun cik somi je joging ,kite jaga anak je main layang2...he...he..

dilazfamily said...

dah penat main basikal minum air bliss, sedap yer.nak sikit.
cantik gambar2 ni lagi2 balqis yang comel dan pandai bergaya

mama rifQy said...

b erpeluh peluh main beskal adik balqis ni..serenokkk nampak!

mamasuri said...

dah lama tingin nak bawak suri ke situ..tapi tak nah g..hehehe..anw tgk place dia bersih n cantik..

nureen said...

gigit straw sama habit ngan elly sbb nureen la suka gigit masa preggykan elly so lekat la kat elly..

Mama Zharfan said...

jeles tgk anje jogging--me pegi gak pagi ahad tu--pegi snap2 pic ariff ajer ;)

Nana said...

nak tau x
joging ni aktiviti yg kita xpernah wat sama2 ngan amrul ehehe
dia malas

ibuayahdamia said...

kita jarang jogging sebab malas...hehe

kayyana said...

budak2 mmg suke klu g kt playground.. tp bile dah rosak tu yg boring je tuh.. lawalah basikal balqis.. sme dah kaler ngn blog mama die.. hehe..

ch@ said...

budak2 mmg kuat peluh. sebab diorang aktif. lepas tu kaki tak lenguh, kerja nak berlari, kerja nak berjalan. comel la balQis. ni kalau rambut tu ikat ekor kuda, mesti ramai jejaka mengurat kat taman tu. hihiii.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.