Followers

Wednesday, May 25, 2011

♥ Mama - New Gadget ♥

Mama with New Gadget, ala tak mahal mana pun just simple but nice
sangat suka colournya yang pinky2
al kisah papa nak pakai hanset sony mama untk 2nd hanset
1st hanset papa BB, 2nd hanset b4 this nokia capuk yang pesen dulu2 punyer
already died baru2 ni, so papa dok bodek nak kan hanset mama tu
then papa belanja beli hanset baru, suka2 wink**
sampai je kedai hanset, papa soh pilih mana yang kenan
mama dari awal memang suka pinky2 C3, tapi tak de 3G
papa suggest soh beli BB Curve, tapi serius k kalo bab2 nak belajar hanset ni
mama memang malas & tak reti, b4 this pernah pakai sony yang canggih sikit
last2 tak tau pakai tukar dengan papa, so lebey senang pakai yang simple2 je
balqis sokong sangat2 mama beli C3 pinky colour

see my pinky gadget, sangat2 menyerlah walaupun agak kuno (orang dah tak pakai) tapi friendly user

ape pun TQ ye papa sudi gantikan ianya dengan yang baru..
tapi ape yang tak boleh bla nya...

hanset sony mama tu bukan dijadikan 2nd hanset papa
tapi di trade in untuk papa beli Nokia E71
after mama pilih hanset papa pun terus berkenan nak tukar hanset
adei, kalo tau mama amik yang mahal sikit tau, amik E72 RM1k lebey
ni kira dah lawan tokey ni, ada udang disebalik maggie
mula2 memang nak tukar E72, tapi balqis nak jugak hanset pink tu (takkan nk belikan balqis 1 plak)
so mama beli je la C3 Pinky ni...
ada E63, ada satu nokia tu best gak functionnya 5 mega pixel
tapi 3G blah belakang la plak..cam tak kena gaya je

dapatlah habuah satu sorang...
balqis pun dapat gak tau hanset, balqis cakap hanset balqis paling cantik

tara....hanset Minnie Mouse, patern je cam hanset tapi sebenarnya kipas...
hope hanset C3 ni leh tahan sampai 4 tahun
kalo leh tahan lama lagik bagus, sebab rugi tukar2 hanset ni
bukan macam rumah makin naik harga
tapi macam kete makin lama makin tak de value....

today after balik keje, papa ajak pi Digital Mall nak beli gadget
tapi tak sure la ape yang papa nak beli tu...
ada sape2 leh teka?

p/s mama hanset ada satu je, papa sampai dua nokia E71 + BB papa, larat ke nak jawab tepon?

Sila Klik2 Jika Berminat

22 comments:

MrS. F!zA said...

kita suka gak enset pink tu mmg comel..hihihihi..dlu kita mmg rsa nk tukar henpon je kalo boleh.tp skrg dh tahu pkir..dr asyik tukar henpon lbih baik bli benda yg belum ada kan kan..guna je henpon tu smpai lebam..

*ni pon ntah2 tetiba nk tukar lg..haha

atty's said...

beshnya dpt new hp..

hajarus said...

cantiknyer kaler pink menyerlah... tantik laaa... ;)

etiey.com© said...

wahh suka.. menyala nyala... memang lasak tahap gaban lah hp nih.. sungguh eh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo ade udang disebalik megi upenye..ehehe

mummy_ayu said...

dpt dah hp baru dia..pink tu..cun..
emm..balqis pun nak jugak yer..

♥MiZz-siHa♥ said...

bestnye dpt new gadget lg...syok2..

ZSqueenbee said...

suke suke sbb pink..henpon tu mmg chomel..mengancem!!

Ummi Eisya&Amani said...

wow..suka suka..cun color tu..

Iela Fazielah said...

comelnyer..jeles2.... henpon baru..... !

ibuayahdamia said...

memang gadget2 ni selalu up to date lah...tak sempat nak follow...asalkan leg call in call out, berFB, tgk blog, sms dan 3G ngan anak2 tu pun dah cukup...hehe...yg penting ader wi-fi...ekekek

mama tisya said...

nokia user friendly...tk bc manual pn leh godek2...tu psl kita suka nokia...:)

papa balqis nk bli laptop br ke?

Mama Zharfan said...

kita suka semua benda kaler pink heheh

zaidah said...

wah..anje samalah ngan zai...ayah yang belikan...

nak beli gadget baru ...nak beli laptop kot anje..

mamalieyna said...

jeles ni pink yg cun~ hee~

ummiaqeef said...

wah..comei...

Ena said...

cantik... ai like too.. :D

wan nurul hezrina said...

mmg cumil n mesti aqish besar cket dia rembat..sb kalernya sgt2 terang n menarik!

ch@ said...

adeiiilaaa, pinky mata coklatku anje. hahaha. cunnya. rezeki anje. kita guna hphone sampai punah, kalau nak tukar hphone baru, kena doa hphone ABi punah dulu, dia tukar baru kita tukar. itupun tak trade-in, tapi beli yg baru.

Gieyana said...

cantik gak kaler pink nie..:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik pink kler...

hubby kita pun pakai dua...kita ni satu pun kadang2 tak terangkat....hahaha

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya dh hp baru..
ok la jnji friendly user kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.