Followers

Friday, May 20, 2011

♥ Model & Si Cilik Kaki POSING ♥

Bila si anak dara mula berposing
b4 pi Jusco sempat lagik dok melaram baju baru
sambil soh mama snap2, kalo kat taman tak mau plak posing
kalo kat rumah beria2 nak posing nya
kasik layan.....zass.....








sampai terbaring2 la dibuatnya
dah habis comel la tu

mama nya dok snap2 pic sambil duduk, tu yang semua gambo mendongak
camerawomen yang malas..



baju mesti pink, kasut pink semua pink la
lama2 naik jemu plak tengok warna pink semuanya
tapi dah nama girl, so auntie2 semua
berapa markah nak kasik kat model cilik ni?
ada gaya tak balqis dok peraga baju ni?
nak tau balqis dah ada pelapis bab posing2 ni...
nak tau sape?



http://violetgloves.blogspot.com/2011/05/melentik.html
ha ha, tu dia gaya lentik posing dari Dhiya anak Eily (sila la sambar DSLR, dh ada gaya model ni)
bukan main lagik melentik2 nya ek, Dhiya ni pun peminat PPG
habis semua watak2 kartun tu Dhiya hafal, tol tak eily
dah ada geng nampaknya balqis ni, kalo ketemu ni harus diposingkan bersama
ada lagik sorang anak dara yang kaki posing, ni kira ratu lentik2 yang suka wat aksi cekak pinggang
gaya mesti sama cam mamanya




http://mamatisya.blogspot.com/
Tisya anak Amy, ni memang gaya Inul Gerudi punyer
anak dara Amy ni kalo sihat bukan main lagik dia posing, sebab dia tau gambo dia
mesti masuk blog punyer, tau aje tisya ni ek, pelapis blogger cam mamanya ni
tisya time sakit pun leh posing gak kan, tol tak amy?
ada lagik sorang, yang ni posing ala2 ayu gitu, dah nama ibunya pun Ayu kan



http://ibuayahdamia.blogspot.com/
semua aksi cekak pinggang k, dah namanya GIRL
takat ni tak pernah lagik tengok Boy yang posing sakan cam Girl ni
kalo digabungkan deme semua ni, mesti dabomb kan...

ape pun bekerjasama dengan kanak2 adalah sesuatu yang betul2 menguji kesabaran
nampak je cam senang soh diorang posing, tapi mak pak nya je yang tau camne nak bodek anaknya
cam balqis dah besaq ikut mood kalo nak posing, kalo awal2 dia dah "SAY NO"
so pujuk rayu cam mana pun tak kan dapat kerjasama punyer
artis dah kata "NO" mamarazi usaha gak nak snap2...
dah namanya pun GIRL memang kaki posing gak tau...

Sila Klik2 Jika Berminat

20 comments:

bonda dadif aka akish said...

anak2....comey betol anak2 pompuan ini bergaye....tetibe nak jugak ank pompuan..leh berlawan berposing..

ngehngehngeh..

=D

ch@ said...

haiyooo sangat sweet semua budak2 ni, tak lama lagi balQis pun akan lentik juga macam Tisya. hihiii. tak reti la aunty ch@ nak kasi markah, semuanya gojes.

Nana said...

heheh ni seme para pelapis ni hehee
alesya pose lain skit
ala2 mcm wanita dah matang

mummy_ayu said...

wah...bukan main tomei lagi anak ara semua tu posing2..Iris lum belajar lagi la posing cekak pinggang..kena try ajar nie..

MrS. F!zA said...

semua kaki posing..ekekeke..

posing wajib cekak pinggang..aleesya mmg pose ala budak matured

Ena said...

tu diaaaaaaaaa.. baik punye posing..
pandai ek dorang ni posing.. anak dara akak rasanya tak de plak posing gini.. balik2 tangan cam otomen.. ahahahahha..

MamaAdwan said...

Nasib la anak cek hero... tak dpt bayang kalau si hero posing gerudi... adesss tepuk dahi la cek.....

Liza said...

Comei2 belaka. Suka lah tgk anak kak Ayu tu.. Sweeet sgt............

Bionic women said...

Anje, anak dara i tu keras sebenarnya.. tu pun nak meniru aksi Balqis tu..dapat ler sekeping 2 gambonya..hadoiii..

dia memang payah betul nak berposing, nak amik gambar..

tapi tang PPG tu memang sangat suka..
memang semua watak tu dia tau..haha.
Tapi dia minat bubbles...

neway tq for this entry..and sudi letak gambar anak dara i tu..hehe

Putra Mama said...

tinginye nk ank pompuan..

mamalieyna said...

ihiks..sesekali nmpk cam sepesen je gegirl comel2 berposing kan...kalau boy posing slamber jer..ihiks..

weeii..nak anak gegirl..lalala..hehe..

Ummi AmnaAmzar said...

nnt kita temukan balqis n kakak amna..mesti ngetop.. heheh

mama rifQy said...

WAHH..SEBUT JE GEGIRL ..MESTI SUKE POSING..BALQIS WAJIB LA KAN ?? si tisya tuh memang tak disangkal lagiiii...dhiyaaa baru2 nak belajar..leh asah bakat ni..aleesya ?? hurmmm..matang..senyum simpul

NzA said...

pandainya balqis posing..jeles aunty tengok...cium cikit...Muah!!!!

ajumohit said...

pandainya posing balqis ni...bleh jadi model nih hehhe

fa10 said...

aiseh... sakan posing anak2 dara ni, ngalahkan mak masing2 ni

Ummi Salsabila said...

Aufa pun dah mula suka posing.Hehe

cantik gambar balqis.guna dslr eh? :)

Nur-nba said...

Semuanya comel2 belaka.. :)

mama tisya said...

tisya mmg kaki posing tk kira sakit or tk..hehehehe...kalo gegurl tu tk sah kalo tk posing2 kn..

dilazfamily said...

posing siap melentik-lentik sampai senget-senget mama amik gambar.huhuhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.