Followers

Tuesday, May 24, 2011

♥ Pemenang Mom & Me Sweet Photo Contest ♥


Mana ada pemenang, lom tamat lagik contest ni
25 May 2011 ni last day k
so sape2 yang nak join leh la submit entry ke blog mama ni k
more info clicks
&

bagi peserta yang diminta untuk membuat pembetulan
sila berbuat demikian then sila bagi link semula ke entry contest k
esok mama publish senarai peserta yang join...

Good Luck

p/s untuk contest b4 this, semua pemenang dah dapat hadiah ke?untuk Suzie, hadiah untuk Lil Ariff ada kat mama k, nanti time Birthday Zharfan mama kasi k


Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

MamaYatie said...

hahaha..suspen jer..this time tak sempat nak berphoto gedik la anje..insyaallah next contest ada rezeki nak join

LYAfrina said...

igt dh kuar result.. kejut gak...

anje..lya dh betulkan.. dh masukkan banner kat sidebar tu

Nisa' Azman said...

le..wat suspen je, hehe.. ^_^

ajumohit said...

berdebar tau...anje ni suke tau usik2...hehehhehe mcmlah menang yek hehehhe

mummy_ayu said...

suspens..inta betul2 dah abis. tak sempat nak join...
so.terus nak join pas nie..
wah..rasa2..kalu tak ada aral, leh la kita jumpa kat buzzday zharfan nanti.. :-) harap takde halangan la...

Nana said...

wat saspen je hehee

Mama Zharfan said...

suspens me tau--me kepochi nak tau saper winner--cepat2 me terjah rupa2nya gimmick ajer heheh

fa10 said...

anje,
saya blum tanya adik pasal hadiah contest yg lps tu...
adik i pun dah pening, x tahu hadiah utk ape smpi kat rumah... kikikik.
nnt sy inform kat anje yer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.