Followers

Monday, May 23, 2011

♥ PhotoShoot Model Sombong ♥

PhotoShoot dibuat di Taman Metropolitan Kepong
time: 10.00 pagi
Model : Balqis
kali ni nak snap2 pic balqis untuk join contest blog + magazine
tapi kali ni betul2 menguji kesabaran, tak dapat gambo yang mesra camera
banyak dapat gambo yang sombong je
kanak2 kalo dah nampak plyground mula la tak nak bergambo
mam kalo sampai ke taman suka shoot2 dulu, sebab kalo dah main dah berpeluh2
sure penat & muka dah comot
snap punyer snap dapatlah beberapa keping gambo balqis

model yang mula2 lagik dah wat protes tak mau snap2
puas mama pujuk + psiko balqis ni
mula gambo merangkak

muka pun dah comot after berlari2

sampai terbaring2

luv this pic, balqis with umbrella


ala2 gedik, mau sikit2 posing

senyum cam tak ikhlas je

Luv this pic too


mesti nak bawak scooter


dah malas nak posing2













main badminton sampai tak pakai kasut, balqis pandai pukul bulu tangkis tau...
hasil tunjuk ajar papa


 

More Pic leh tengok kat Facebook mama
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.222111774466519.67254.100000030942923
memang susah nak bekerjasama dengan kanak2
pasni kalo nak wat photoshoot kena pi taman yang tak de playground
atau yang jauh dari playground so leh la snap2 pic balqis
ape pun posing balqis adalah yang terbaik untuk kali ni
walaupun susah sangat2 nak dapatkan kerjasama untuk kali ni
so leh la cuci gambo untuk join contest...

p/s mama resize gambo, then gambo jadik blurr la...
WE Love PhotoShoot
Sila Klik2 Jika Berminat

19 comments:

~deashuQin~ said...

cumeiii nye balqish...

Huda said...

sumenye sgt comel :) pandai aqish posing :)

etiey.com© said...

sombong tp menawan! cantik..yg tak tahan yang aksi baring tuh... comel!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pandai sungguh anak dara ni berposing..mcm2 aksi..

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi model cilik nie posing2..buat PS lagi nak join contest Ayu..:-) i like....
mcm2 pose dia kasi..bagus tul...

MamaYatie said...

sombong2 pun cantek juga gambarnya..hehee..nak masuk contest berpayung ke nih..heee

LYAfrina said...

COMELNYER..PANDAI POSING :-)

wan nurul hezrina said...

lawa gambar sb anak daranya lawa=)

Mama Zharfan said...

cun! selamat bercontest hehehe

Gieyana said...

cun..keep on shooting k untk dptkan hasil gmbar yg cantik..:)

smpai berpeluh2 Balqis..:)

Bionic women said...

kalau dhiya lagi teruk kot..hahaha. dhiya stail x nak tengok kat kamera..mesti tengok lain punyer

ibunaznoy said...

aqish mmg pandai posing,sure leh menang contest nih!

ajumohit said...

pandainya posing balqis ni, gmbr pon cantik..kene grab gakla satu canon DSLR ni hehehhe

dinor's family said...

comelnya model ni...bukan sombong model ni tp al2 modeljuai mahal ni.....

mamalieyna said...

tak la sombong sgt...masih sweet senyumannye..hee~

ch@ said...

hohohoho, meh balQis klik gambar aunty pulak. hahaaa. comel. confirm aunty like-like-like nanti.

nieda said...

sgt comelll

dilazfamily said...

wah...banyak yer gambar snap. ala-ala model gitu. kira ok balqis nak posing amik gambar depan kamera, qistina susahlah

Nana said...

nak join contest ngan payung la ni kan hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.