Followers

Tuesday, May 10, 2011

♥ PhotoShoot @ Pantai Morib ♥

Shoot2 adalah peberet kami sekuarga...
pantang pi jalan2 mesti usung camera ke sana sini
cuma kedai makan je papa tak bagi, kan best kalo dapat snap2 gak
PS telah dibuat di MORIB Banting
pagi Ahad kami ke rumah kawan opis mama melawat kawan mama dalam pantang
so alang2 dah sampai sana papa ajak pi Morib
kami memang suka aktiviti lagu ni, daripada aktiviti ke shopping complex sebab crowded
moh layan gambo hasil snap2 dari mama + papa

si dara pada mulanya tak mau posing
sebab dok lagut tengok orang mandi kat pantai

mama + Balqis, time ni panas terik, tapi kami berlindung disebalik redupan pokok2


dah tak larat nak timang balqis now dah 11kg

balqis kalo gambo timang2 ni suka la dia..

over interframe la plak mama ni

cantikkan langit yang biru tu...

ciuman untuk hari Ibu..."Balqis sa......yang mama"


menan + kanak2 memang tak leh dipisahkan, biler nampak je ada orang menjual kat tepi tu
confirm la kena jengah, so jenagn punyer jengah beli la kite untuk balqis
so cute kitenya kecik + senang je nak terbangkan

kipas tu pun hasil paw balqis, anak dara main layang2

dengan asyiknya anak dara ni main layang2 tak mau pusing ke sini pun

mama + Balqis

balqis tak nak toleh sebab takut nanti layang2nya jatuh

kasik peluang kat mama plak posing2

sonot sangat la tu dapat naikkan layang2 sampai tinggi2


then snap2 hasil dari tangan mama plak...papa + balqis

layang2 balqis, sibuk dok tunjuk layang2 balqis yang tinggi tu

see layang2 pun mesti mau warna merah @ pinky, warna lain tak mau sib baik ada

asyik dua beranak ni main bersama

love this pic, ntah ape la yang diketawan dua beranak ni

bersungguh2 balqis dok main layang2






pastu masam je muka sebab dah kena balik...adei tak pe next time kita datang lagik k
best main layang2 kat sini sebab tepi pantai angin kuat so layang2 senang nak terbang..

so kesimpulannya we all happy together denagn aktiviti riadah walaupun tak bawak makanan
sebab dah kenyang makan kat rumah kawan mama

credit to DSLR CANON EOS 60D
Sekian,
Happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

27 comments:

Nana said...

seme gambo lawa2
masuk contest sure menang ni

mamalieyna said...

anje, makin berkobar nak memiliki DSLR...gmbr cun2 lah..tmbh2 model kanak2 tu sporting kan...haih...nak beli DSLR..nak beli DSLR...nak beli DSLR...ngee...en abah dh green light tp kena topup duit sndiri la..huu~ hee~

sagt2 cantik gambar PS di tepian pantai gini..^_^./.suka3x..

airis naufal said...

wah.. cantik2 pic.. x rugi ebli dslr kalo anknye pandai berposing..=)

MamaYatie said...

wow!sngt berbaloi2 anje sambar DSLR..puas hati nengok gambor yg cantek2 belake tu kan...paling suka gambar balqis hak 1st & last..naturally pose..so sweet!

ummiaqeef said...

bulan lps ade gak g morib, aqeef pun beli layang2 spiderman pastu makan eskrim yg pakcik jual naik motor tu..hihi

mummy_ayu said...

wah bestnya posing kat tepi laut..semua pic pun cantik2...gawn balqis pun cantik..best la...

ch@ said...

semua gambar cantik terutama hasil tangan anje sendiri. gaun balQis pun cantik. ada lagi pantai Morib ni ye. bujang2 dulu pergi juga skali je la.

LiErOSe~QiEmi said...

lawo la gambo... balqis pun comey... geram tengok dia ;)

Mama Zharfan said...

cantik!!! lawa dress balqis tu ;) and yepp..pic balqis+papa tu sgt cute sbb nampak natural :)

~Siti Hajar~ said...

nice pic!

model2 pn comel2 belaka, nmpk mama lg riang gumbira dr Balqis...haha

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

nice pict...uikk..berat balqis lebih kurang raisya ar...my my raisya lg berat kut..ari 2 timbang dekat 13kg pastu turun ke angka 11 lbh cz demam n xselera mkn...tp my raisya baru je 2 tahun...dh sgt2 xlarat ngn mamanya yg kecik ni..huhu...pandai balqis main kite, raisya main kite asyik nk lepas...mr papa la tukang kejar tangkap kite yg kena bawak angin...hhuhuhu..tp sonok tgk pict ps anje 2.

fyda_ibrahim said...

nice pic! mama adam pun selalu bwa adam pi morib tu.. now dh cantik & blh posing2 sakan.. ;)

atty's said...

lama dah tak g pantai morib..
gambar semua cantik2..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq yg 12.7 kg tu sy terpaksa dokong lagi pagi2 sbb pagi2 dia tamo jalan..huhu balqis baru 11 ye..takpela org pompuan kene jaga badan..kene selim melim wkekeke

canti2k gambar..:-)

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... cantik2 gambo...
balqis plok hepy kemain main layang2 yer...

Ummi AmnaAmzar said...

suker nyerrr...ummi suke fotoshoot but ayah xsuke..so, mcm mn nak la pujuk bg ayah suke ye...ish..ish..ishh

ZanaNordin said...

comel2 banget
suka tengok pic balqish and papa yg dok ketawa tu..nampak natural sangat....

best ler berPS..
mr nikon zana tu lama dah peram...
nak gi ps tak menyempat2

fa10 said...

i pun suka gmbr balqis ketawa ngan papa tu... sweet jer.
dress pun comel la, mcm fesyen dress kat sini jer

ajumohit said...

memang cantik2 gmbr anje and balqis and abah dia...ni yg tingin nk ngecek camera canon ni hehehe

Elly & Emmy said...

comel balqis..
gambar pun cantekk..

Ummi Eisya&Amani said...

byknya pic..cantik semua..tahniah dptgajet baru..

etiey.com© said...

wah bestnya anje.. pantai morib tak pernah lg smapai ke sana.. gambar mmg terbaek lah

NurShahFamily said...

cantik n cute pic2 anje hehhehe.. balqish mmg pandai posing

mamaRIFQY said...

gambar hasil DSLR memang sgt lawoo kan??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suke tgk gmbr2 ni..lawa2..kena ngan BalQis yg mmg pandai bergaya tu..bertambah cun gmbr.. ;)

ibuayahdamia said...

cantiknya anak beranak ni photoshoot...i likeeee

kayyana said...

cantik btul gambar2 balqis.. mmg kamera suke btul ngn die.. hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.