Followers

Wednesday, May 11, 2011

♥ Pinky Lover + Chicky Meal Club ♥

Pinky Lover...kalo beli menan, buku ape je barang untuk balqis
mesti nak pinky colour, b4 this makan kat kedai
selalunya balqis memang minum air milo ais, then mama order 1 milo ais then teh ais for papa
after that sampai air tu, air teh berada dalam cawan pinky then milo cawan biru
secara automatiknya balqis nak tukar cawan, mesti nak cawan warna pink
tak kisah la air ape, janji pink haru tol la lepas peristiwa tu
kalo mama order air mesti cakap "Milo Ais cawan pink satu"
minat sangat dengan warna pink sampai beli buku + pencil colour pun nak warna pink jugak
buktinya?

see semalam dok nangis2 nak buku, then mama singgah K4 beli buku


cantik tak gaya snappan mama



pencil colour pun nak pinky2 jugak


habis patah pencil colour balqis after jatuh

snap gambo background blurr


sibuk nak enterprame

chicky meal club, baru join semalam, b4 this dah isi form kat KFC subang tapi ada la kejadian yang menghampehkan malas nak story dah, RM9 untuk join sampai umur 12 tahun

kad chicky meal club

ape yang ada dalam chicky meal stater pack tu?


voucher KFC




tada...bukan main suka lagik anak dara ni...
cantikkan warna warni

Sekian,
Happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

MrS. F!zA said...

mcm tisya la kan..smpai kaler air pon nak pink..hihi mmg gemar pink betul ni..

Nana said...

eheh dah mcm tisya gak ni seme nak pink
damia xde plak minta nak pink
tapi mak dia je selalu blikan dia seme kaler pink

mummy_ayu said...

girl girl semua mcm tu kan..Iris pun nanti mcm nie la agaknya...kecik2 nie lum pandai sgt..
wah..comel la gift chicky meal club tu..Ian & Iris punya dulu lain..

NzA said...

nilah namanya anak dara sejati...mesti dh besar nnti balqis seorg anak gadis yg lemah lembut gitu.....

sarah-najwan said...

anak tino meme gtu dos..
suka bangat kaler fink..

bukan apa..sebab kita masa dorang kecik2 dulu..suka benau kaler fink..hehe..

nati anje da dpt anak boboy...blueeeee la puloks..hehehe

Miza Yusof said...

pinky girl :)
hihi :)
jangan nanti balqis mita nak pakai baju sekolah kaler pink sudah. jenuh mama nak mencarik kan :)

ajumohit said...

samalah mcm najwa..semua anak2 perempuan pon mcm tu kot kan...suke wane pink...hehheheh

airis naufal said...

nasib baik la anak dare saye tu tak pandai nk memilih wrna lg.. menarik tul entry ni.. penuh dgn wrna wrni..

Mamamya said...

kat umah ni fiqa suka kaler pink..tp damya suka kaler merah menyala...ntah knp merah pulak kenan kat mata dia...:D

mcm best je kan join chicky meal club ni...anak2 mmg suka makan KFC (mama pun..he3)...nak register jugak lah...:D

p.s: anje....suka sgt2 tgk gmbr2 kat n3 kat bawah tu....rasa happy jer tgk balqis ketawa n tersenyum.......^____^

LYAfrina said...

kalo dah girl.. msti kaler pink y byk kan??

Mama Zharfan said...

me tak de gegirl, so me beli brg2 pinky utk diri sendiri ajer :p

nureen said...

rasanya gegirl mmg gini la anje.. sbb anak nureen pon same, baju pink, under pink, kasut pink.. segala2nya la pink..
tambah kalu g kedai mkn sure bandung sbb pink.. adusss.... berbeda ngan nureen yg x suka pink nih..
aerish anak eb pon suka pink..

mmg cantik gaya snapping anje nih.. nureen pon dok blajar jgk snap gambo nk bg nmpk cantik.. dok blajaq ngan eb melalui blog dia la.. hehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

klau ade anak girl,mesti sinonim ngan pink kan...hehe

ibuayahdamia said...

voucher yg dapat masa ayu register cheaky meal tu, tak sempat pun guna lagi...huhu..last2 tgk dah expired masa march 2011 baru2 ni..

mama rifQy said...

peminat pink same macam tisya

kayyana said...

wah.. balqis dah dapat jd member cheaky meal...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.