Followers

Friday, May 20, 2011

♥ Presenting Our New Car ♥

Kete baru kami...so marvelous....

^






^







^








^








^









^









eh bukan yang ini la scroll bawah lagik k

^



































^






























^
ni dia kete baru kami (sila la perasan k)
ada show kete kat Parkson Subang Parade
kete ni namanya HUMMER H2...perh smart giler dah macam kete tentera k

jom layan lagik warna lain plak



yang ni jenis cam Limo panjang giler kan, camne la nak parking

tengok blah dalam dia, perh sangat2 xklusif k


yang ni dah macam kte kebal pun ada, berapa jam la nak sampai rumah ye

haq ni kalo langgar lubang confirm patah, tayar yang tak berkualiti
perh dasyatkan kete ni regenya mau dekat 800 ribu kot
kalo kengkawan semua ada tak kete idaman yang tak mampu dimilki
atau hanya sekadar angan2 dah mustahil untuk menjadi impian
kalo mama suka kete Hummer ni, rasanya tak ramai kat Malasyia ni yang pakai
sebab kete ni mahal giler, rasanya ada kerabat diraja yang pakai kete ni

p/s jangan marah k, gurau2 dihari Jumaat

Sila Klik2 Jika Berminat

23 comments:

amiey lee said...

hee besaq nye ketee

MRS. K said...

rasanya yusry kru ke or syamsul yusof ade hammer tu.. huhu.. orang kayo

Ena said...

baru nak kata smartnye kete anje.. sekali bukan rupanya.. kikiki..

deena awanis said...

my CEO pakai Hummer..kaler hitam..kalis peluru woo Hummer ni..tu pasal CSI pakai Hummer..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tipah tertipu suda...hehe..
Mak aii harga tu..Mmg x dptlah nk merasa naik keta mcm ni.. :)

atty's said...

my bff minat betul ngn hummer nie

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

uihh if dpt hummer tu seketui. mekan megi la jawabnye agagagg sbb duk kira pitih nak bayor kete ...

tunggu jd jutawan dulu baru leh beli ehehhehe

Joy said...

minat hummer gara2 tgk cite csi..kewl

Zue AnnaLeeya said...

pjgnyer kete tuh kan...
kt dlm kemain lawo..
tak terpikir dek akal kita nak beli kete gini...
huhu..

mamalieyna said...

amboi besaqnya keta..mcm nak g perang..ihiks.. ^_^

etiey.com© said...

giler suka dengan keta hammer nih. tapi rega dia yang ampun.. tak mungkin jd milik kita.. huhu.... tak silap norman kru pakai keta nih

Nana said...

beznye klw dpt limo tu
xyah sewa umah
dok dalam limo je haaaahahaa

Iela Fazielah said...

haha...impian kete yg sgt dasat..hehe...skali skala ek bergurau di hari jumaat

Pn. Zana said...

yusry kru ada pakai.: mahal gile kan..

eima said...

cam keta CSI miami la ...huhu

Sidratul Muntaha said...

nope anje..
bukan kerabat yg pakai..
but millitary officer yg pakai.
org tua keja dgn CSSB dulu mmg ade handle warranty/service hummer nih...
kat showroom CSSB pun ade hummer ni...
cina pun ade yg pakai.
huhuhuh..
mmg hummer nih beso...
oil dia (bukan fuel) jer kumpul la 3 4 kali kali baru lepas.

NzA said...

sekadar tgk n telan air liur jelh anje...he

NurShahFamily said...

MAHA DAHSYAT LA ANJE NIE HEHEHEHE...

nureen said...

terkejut den... ingatkan betoi la yg 1st car td.. hehhee...

dilazfamily said...

macam-macam jenis kereta erk.yang best Limo tu, nampak class

Fieza79 said...

suspen je...ingat kan dah pakai kete yg first tu..hehee

ch@ said...

ini kalau beli ni, tapi tak menghayati istilah berkongsi kereta, memang taktau la nak kata. boleh main guli kat dalamnya. maknanya, berejam la kita nak masuk parking gamaknya.

mama rifQy said...

ingatkann anje nak tunjuk kete baruuuu.almaklumlaaa..gaji makin masyuk!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.